Tváre Oko Ion Masér Face Lifting Proti Vráskam Stroj Kože Sprísnenie Omladenie Proti Starnutiu Prístroj Krásy Nástroja

€10.64


Tváre Oko Ion Masér Face Lifting Proti Vráskam Stroj Kože Sprísnenie Omladenie Proti Starnutiu Prístroj Krásy Nástroj Funkcie: IÓNOVÁ TERAPIA: Očný Kontakt hlavu prispôsobiť s Pd prvok, ktorý je členom paládium, platina, má svetlú farbu a lesk. Vysoká Čistota paládium takmer bez nečistôt, že z tohto OKO MASÉR vhodné pre vašich očí, pokožky, bez toho, aby spôsobili imitácia kože. 45 ° SKLONOM HLAVOU DIZAJN je ekonomická a blízko k pokožke. Okrem toho, že je jade v strede hlavy, ktoré obsahuje micro-prvok môže byť absorbované pokožkou za správnu teplotu. TEPLÉ STAROSTLIVOSŤ o PLEŤ: Vyhrievané Oko Masér môže rýchlo teplo až 42 ℃ na horúce komprimovať, že to môže propagovať vaše oči krvný obeh. Toto je najlepší spôsob na PREKONANIE PUZDRO a ČIERNY OKRAJ OKA. Pretože, keď vaša pokožka pod teploty s 42 ℃, ktorý bude vyrábať HSP(Heat Shock Protein), ktorý môže zabrániť vrásky a škvrny vyrábajú z UV. VIBRAČNÁ FUNKCIA , ktorá urýchliť mikrocirkulácie robí aktívnych zložiek hlboko vstrebáva a bunky k-bunky šíria rovnako. Ak ste zistili, že vaše oko je opuch v dopoludňajších hodinách, SKÚSTE TO! To je rýchle a efektívne pre import podstatu, emulzia, krém na tvár, opravy tekutiny, atď. USB CHARGABLE . N o vyžaduje pre batériu. Tvar je ideálny pre vaše tváre linky, je ľahký a kompaktný merací len asi 5 cm dlhé, ktorý je dosť malý na to, aby vo svoj make-up v taške, takže si môžete vziať kamkoľvek pôjdete.

Špecifikácie: Typ: Tváre, Očí Ion Masér Materiál: plast Farba: biela Poplatok napätie: 5 V Príkon: 3 W kapacita Batérie: 200 Mah Veľkosť: 11.4x2.9x2.5 cm Poznámka: B typ nemajú 42 ℃ Tepla Balík v cene: 1 x Oko Masér

1 x USB Nabíjací Kábel

1 x Box

1 x Návod Prosím, Láskavo Poznámka: 0-1 cm chyba môže existovať v dôsledku ručného merania, prosím, láskavo pochopiť. Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora. Ponúkame vám najlepší výrobok a službu. Ak máte akýkoľvek problém, prosím, dajte nám vedieť a my vám problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem. Odpoveď:

B:

Štítky: elektronické kozmetické zariadenia, gua sha nerez, krém na vrásky, rf slim, krvný tlak nástroja, mi oko masáž, laserová terapia zápästie, oko trati, krásy nástroj ultrazvukové, cellu pohár.


( 1 Hodnotenie )

Počet