Doprava zadarmo, Sušené, okvetné Lístky Ruže Červené Skutočný Prírodný Kvetinový Kúpeľ Spa Suché Rose Petal 100g Telo Nohy Starostlivosť o Pleť

€9.09


Popis Produktu

Ruže rastie v krásnom Lijiang, vzhľadom na pôvod a vývoj podmienok, a iba najlepšiu kvalitu Yunnan Rose, výstup je malé, a preto cennejšie. Najviac pozoruhodné je, že ruže prírodné divých ruží, žiadne rezíduá pesticídov, ale aj bez znečistenia. 1.Špecifikácie: 100G. 2.Skladovanie:uzavreté, chladné, suché, uchovávať v tme vetranom mieste.

Vlastnosti Produktu

1.Balenie obsahuje 100 g okvetné lístky ruží, vysoká kvalita lístkov. 2.Prírodné vône,to všetko sú prírodné sušené červené okvetné lístky ruží, dobre vyzerajúce a ešte vôňa. 3.Vhodné pre kúpeľ a kúpeľ nôh, použiť aj na svadbu a darčekové dekorácie

Poznámka

1. Lístky ľahko spadne trochu keď striasť, byť opatrní, aby kúpiť, ak si myseľ. 2. Vezmite prosím na vedomie, že všetky veľkosti a farby môžu mať malé odchýlky od ručné meranie a zobrazenie na obrazovke.

Nakladanie a dodávky

Budeme pozorne skontrolovať každý detail pred zásielky. Pretože veľkosť balenia a iné dôvody, prepravné Náklady nie je veľmi presnosť.ak potrebujete ďalšie prepravné ( DHL\UPS\FedEx\TNT. atď), kontaktujte nás, prosím,dáme vám najlepšiu cenu!

Štítky: zelené ruže umelé kvety, ratanový roll, ruže umelé kvety rouge, veľký kvet stenu, gp102 350 k1 a1 čip, žlté ruže umelé kvety, vonkajšie kúpele, filter mspa, veľké kytice, ratanový list.


( 0 Hodnotenie )

Počet