Doprava zadarmo Sušené Calendula Kvety 100g Prírodné Calendula darček

€9.92


Popis produktu

Prasknutie s antioxidačné a anti-poburujúce živín, calendula kvety, tiež známy ako Nechtík. 1.Špecifikácie: 100G. 2.Skladovanie:uzavreté, chladné, suché, uchovávať v tme vetranom mieste. 3.Skladovateľnosť:12 mesiacov po otvorení ,je potrebné použiť hneď, ako je to možné.

Vlastnosti Produktu

1. Balené v superior-kvalita uzatvárateľnom tašky, aby sa zachovala čerstvosť.Prichádza celý poskytnúť vám všetky výhody z rôznych častí kvetu. 2.Botanická Kvet sú Prírody v vôňa. Aby tváre tonery, mydlá, vaňa bomba, šampón, pleťové vody, krémy, sáčky a svadobné dekorácie a iné výrobky osobnej starostlivosti .

Nakladanie a dodávky

Budeme pozorne skontrolovať každý detail pred zásielky. Pretože veľkosť balenia a iné dôvody, prepravné Náklady nie je veľmi presnosť.ak potrebujete ďalšie prepravné ( DHL\UPS\FedEx\TNT. atď), kontaktujte nás, prosím,dáme vám najlepšiu cenu!

Štítky: kvet osiva na záhrade, čili seedss, kvety, kytice muž, calendula krém, mama kvety kytice, marigold, velour svadobný dar, kvety, puky, velentines deň darček, kvety nevesty.


( 1 Hodnotenie )

Počet