10pcs Umelé Kvety Falošné Callalily Svadobné Kytice Home Table Centerpieces Dekorácie, Party Callas Lily vo Váze

€3.92


10 ks Skutočný Dotyk kala lily Kvetinové Kytice, ,tabuľka centerpieces kvety vo váze

*10pcs / bal. * kvety dať do obalu, krabice na dodanie * Veľkosť: 33 cm vysoké ,každý kala lily hlavy je asi 5 cm cez ,vhodné pre nomal váza * veľa farieb, môžete ben vyberte *Nádherné ornamenty, pre Domáce Dekorácie, svadobné arrangments, party usporiadanie, a javiskové dekorácie,stolové dekorácie a pod. * Hodnota udržať ,Materiál je Safty Polyuretánu *PU materiálu je skutočný dotyk ,a môže byť rez a tvarované ľahko *Poznámka: v prípade, že kvety sú oblúkovitými becasue dopravy,Kvety môžu byť späť do pôvodného tvaru v prírodných vztýčené štátu alebo v pare *bez návratu a rýchle dodanie

10 ks umelých kala lily ,ak chcete, aby sa kvet loptu ,odporúčame kúpiť 3packs(30pcs) najmenej

**Kreatívne Nápady** sú ideálne pre svadobné kytice alebo svadobné kvety, dekorácie. Aj tieto sú krásne len umiestnený v váza ako vrchol! Môžete si vytvoriť svoj vlastný Boutonnieres, Corsages, Stoličky, Dekorácie, Koristi , vlasy klip a viac... ~Niečo o skutočný dotyk kvety~ Skutočný dotyk kvety majú veľký reálny dotyk pocit s vysokou kvalitou. Vyrobené s najmodernejší materiál, ktorý dáva kvety vzhľad a dojem z prírodných kvetov. Tento materiál má vynikajúcu elasticitu a pružnosť a nesie veľký gradácie farieb. Cíti a vyzerá ako skutočný kala lily. Budete sa diviť!

Štítky: záhrada skúmie, sklenené vázy, pre domáce, vrchol časti, artifici kvet, paríž tabuľka centerpieces, vysoká váza, kala obrázok, kytice mariage de, svadobné dekorácie stan.


( 3 Hodnotenie )

Počet