2020 COCLEAN Cleanfly FV2 Prenosné Auto Strane Helded Vaccum Čistič pre domáce bezdrôtový Mini Prachu Catcher Zberateľ 16800Pa Sacie

€57.05


ak máte špeciálne požiadavky, prosím zanechať odkaz, keď mieste objednávky. Záruka: ponúkame tri roky záruku na vysávač. Ak existuje akékoľvek poškodenie, pošleme vám zdarma diely, prosím, môžete ho nainštalovať (zašleme vám inštaláciu video). Ale ak je poškodené ľudské faktory, alebo ak je zničené vonkajších síl, budete musieť zaplatiť nejaký poplatok.

Cleanfly Vreckový Vysávač FV2

* Silný výkon, ako 100 000 ot. / min., a moc celý stroj je až 120W. * 16800PA silný sací výkon, bovinný, 99,9% roztoč rýchlosť odstraňovania * Multi-funkčné ústa pre hĺbkové čistenie. * Jedným kliknutím otvoriť prachu box, Č demontáž je potrebné. * 2000mAh Veľká-kapacita lítiové batérie pracovať nepretržite po dobu 25 minút. * Malý a prenosný, ľahko skladovať a používať * 304 nerezovej ocele filter + HEPA čistenie dvojitej filtrácie

Kliknite na obrázok, ktorý chcete kúpiť originálne Náhradné Diely.

Podrobné parametre

Cleanfly Vreckový Vysávač FV2 16800PA má silný sací výkon, jedno-tlačidlo na čistenie, kontinuálne pracovať na 25 minút, bezdrôtové. 16800PA silný sací výkon, bovinný, 99,9% roztoč rýchlosť odstraňovania Vákuové ľahko, s multi-function ústa pre hĺbkové čistenie. Auto Bezdrôtový Vysávač V plochá dýza čistí sídlo medzery. Hadica + kefa hlavu Hadice + predlzenu trysku, Štetec tryska, vhodný na čistenie rohoží a tvrdohlavý prachu predlzenu trysku, môžete čistiť sídlo medzery. Jedným kliknutím otvoriť prachu box Naliať do koša, Nie demontáž je potrebné. A-Účinnosť Striedavý Motor Silný výkon, ako 100 000 ot. / min., a moc celý stroj je až 120W. Veľká-kapacita lítiové batérie pracovať nepretržite po dobu 25 minút. 2000mAh vysokovýkonné batérie, poskytuje dlhodobú životnosť batérie, tookfun. Typ-C nabíjania rozhranie, môžete použiť nabíjačku mobilného telefónu nabiť. Malý a prenosný, ľahko skladovať a používať 36.9*7.2 veľkosť, 560 g, nízka hmotnosť. Čistiť svoj dom. 16800PA vysoký sací výkon, ľahko čistí prach a roztoče. Aerodynamické vzduchovod dizajn. Úplne nový dizajn optimalizuje vzduchovod štruktúra, znižuje odolnosť proti vetru, a má nízku hlučnosť. 304 nerezovej ocele filter + HEPA čistenie dvojitej filtrácie Viac inteligentné zabezpečenie ochrany 1. Prach krabica plná pripomienka 2. Prehriatiu 3. Veľký tlak ochrany 4. Prepäťová ochrana 5. Nabíjanie ochrany 6. Skratu ochrana Zamerať sa na kvalitu, viac informácií protišmyková rukoväť Jar štruktúra prachu políčko tlačidlo Humanized dizajn, jeden tlačidlo štart, jeden kľúč na otvorenie prachu box.

Čas dodania Info (z Číny)

Cieľ

Európa

Severná Amerika

Ázia

Oceánia

Južná Amerika

Afrika

www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava

10 – 20 dní

20 – 35 dní

www.tantra-egypt.sk Premium Doprava

4 - 10 dní

8 - 15 dní

DHL

3 - 7 dní

7 až 15 dní

UPS/PRÍPRAVKOCH

7 - 15 dní

7 až 15 dní

Cieľ

Ruská Federácia

EMS / Post office

Centrálne, Volga

10 – 17 dní

Severozápadnom, Južnom,

Ural, Sibírska

15 – 25 dní

Ďaleko Na Východe Severný Kaukaz

25 – 45 dní

Pošleme na správne Zapojte Adaptér, ktorý je vhodný pre krajiny v dodaciu adresu:

EÚ Zapojte Adaptér (2 Pin Kolo Pin)

Väčšina európskych Krajín,Väčšina Afrických Krajín,Najviac na Blízkom Východe Krajiny,Južná Kórea,Čile,Paraguaj,atď.

NÁS Zapojte Adaptér (2 Pin Ploché Pin)

Spojené Štáty americké,Kanada,Väčšine Severnej a Južnej Ameriky, Krajiny,Japonsko,Filipíny,Thajsko,atď.

Austrália/Nový Zéland (2 Pin Konektor Adaptéra)

Austrália,Nový Zéland,Argentína

UK, Zapojte Adaptér (3 Pin Ploché Pin)

Anglicko,Írsko,Škótsko,Hongkong,Pakistan,Singapur,Malajzia,Vietnam,atď.

Warranty & Vrátenie zaručujeme, že všetky výrobky sú úplne originálne a úplne nové, A poskytujú tri ročná záruka na výrobky, V budúcnosti poskytnúť náhradné diely. Sme zárukou spokojnosti pre korektné a primerané kupujúceho. Ak vaša otázka je potvrdená, zašleme vám zadarmo náhradné diely. ale za prípadné poškodenie alebo škody je dôsledkom kupujúci používaním, Kupujúci je potrebné zaplatiť časť peňazí. Spätná väzba Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD". Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie. Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste spokojný kupujúci, a príjemné nakupovanie s nami. kontaktujte nás, Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, rozbité, problémy s kvalitou, prosím, nebojte sa, a nenechávajte zlé spätnú väzbu. Prosím, pošlite nám e-mail prvý, odpovieme vám hneď ako to bude možné, prosím, nám umožňujú reagovať v priebehu 12 hodín. Chápeme vašu náladu, a bude poskytovať vám najlepšie riešenie pre váš problém, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém, Na každom prípade,prosím, neváhajte a príďte k nám,že sme stále tu. tešíme sa a ďakujeme vám za vašu dôveru. O Dokonalosti Technológie Dokonalosti Technológia je kvalita nákupné centrum, s vysoko kvalitné produkty a nízke ceny. Naša viera je povinný dodržiavať kvalitu produktov, rýchlo a zdvorilý, služby, prijateľné ceny, pomoc milí kupujúci rýchlo nájsť ideálny výrobok, Zníženie problémov výbere produktu. Dúfame, že sa šíriť zdravie a inteligentný, viac rodín, zvýšenie vašej rodiny šťastie, užívať si lepší život a užiť si svoj čas. Tešíme sa na vaše objednávky, to je dôvera a zodpovednosť, budeme sa brániť. Ďakujem vám veľmi pekne. Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte si náš obchod k "Moje Obľúbené" zoznam.

Štítky: čistiaci robot vysávač, xiao dreame t20, podpora roborock h6, robot hračka, prenosný ručný vysávač, značka dream catcher, vysávač xiao dreame v9 som, mini vysávač, bezdrôtový, xiao mi robot vysávač mop handričkou, home decor.


( 2 Hodnotenie )

Počet