Proscenic 830T Robot Vysávač App & Alexa Ovládanie Hlasom 2000PA Sacie 350 ml Nádrž na Vodu s Mokré Čistenie Zberného Robot

€187.90


Proscenic 830T Robot Vysávač App & Alexa Ovládanie Hlasom 2000PA Sacie 350 ml Nádrž na Vodu s Mokré Čistenie Zberného Robot

Zaujímavosti

Aplikácie a Hlasové Ovládanie: Na ProscenicHome app vám umožní vytvoriť čistenie plány, zmena režimami čistenia, monitor čistenie kôl, atď. Môžete použiť Alexa a Google Asistent (zručnosti meno: ProscenicRobot) na ovládanie vysávač pomocou hlasových príkazov. IPANS 2.0 Inteligentný Systém Čistenia: Real-time polohy a bývanie plán pomôcť robota určiť svoju vlastnú pozíciu, zatiaľ čo S-vlny v tvare čistenie skladby zabezpečiť kvalitné upratovanie pre vášho domova. 350 ml Nádrž na Vodu pre Veľké Plochy: voda sa filtruje rovnomerne a utieranie tkaniny je vždy držia na správnu úroveň vlhkosti. Odporúčame odstránenie vodnej nádrži pri nabíjaní. V-boost Koberec Detekcie: Profesionálne koberec detekcie uznáva, koberce a automaticky zvyšuje sací výkon poskytovať efektívne čistenie.

IPANS 2.0 inteligentný systém čistenia

Real-time polohy a upratovanie domácností plán môže pomôcť robota určiť svoju vlastnú pozíciu a potom efektívne plánovať čistenie na základe pôdorysov a čisté systematicky.

APP control

S wifi pripojenie, môžete plánu, monitorovanie, diaľkové ovládanie a zastaviť čistenie kdekoľvek a kedykoľvek. Upozorňujeme však, že aplikácia podporuje len 2,4 GHz Wi-Fi.

Alexa hlasové ovládanie: Na 830T Proscenic robot je možné ovládať pomocou hlasových povelov na Alexa. Mohli by ste ho spájajú s Alexa a potom dať pokyny, napr. štart čistenie, zastaviť, alebo ísť do nabíjacej stanice, atď. (Zručnosti Meno: ProscenicRobot). 350 ML Elektrické vodné nádrže: S elektrickým nádrž na vodu, môžete upraviť presakovaniu vody podľa vašich potrieb (od APLIKÁCIE). S mikroelektronické technológie na kontrolu, nádrž na vodu nebude prenikať voda pri návrate do nabíjacej stanice, plnenie a pohotovostný režim.

Automatické nabíjanie

Pri čistení je hotové, alebo keď je úroveň nabitia batérie je nízka, robot automaticky vráti do nabíjacej stanice, a začne účtovať, tak to vždy pripravuje na ďalšie čistenie. (Prosím nastavte nabíjacej stanice do správnej polohy, inak spiatočnej ceste bude mať vplyv.)

1,5 cm Lezenie Schopnosť

Prekračovanie prekážok 1,5 cm vysoká s ľahkosťou.

Anti-klesá: Vysoko citlivý proti pádu senzory zabrániť robot od pádu dole po schodoch a kroky. Kompaktný a plochý dizajn: S výškou iba 7,6 cm, zmestí sa aj pod postele, pohovky a skrine, účinne čistí rohov a ťažko prístupných miestach.

Virtuálne magnetické pásky

Vákuové robot má virtuálny pásky funkciu, ktorá zabraňuje robot od vstupu do priestoru domu.

Štítky: čistiaci robot vysávač, robbot, zhenbao robot, proscenic robot, robot hračka, prepnite položku wifi, proscenic p9 časti, digitálny nádrž na vodu, indikátor úrovne, filter proscenic, 1c filter.


( 0 Hodnotenie )

Počet