5200 mAh Xiao MJ Zametanie Robot pre Domácnosť Automatické Bezdrôtové Inteligentné Čistenie Vysávač Mobilný Telefón na Diaľkové Ovládanie

€201.36


5200 mAh Xiao MJ Zametanie Robot pre Domácnosť Automatické Bezdrôtové Inteligentné Čistenie Vysávač Mobilný Telefón na Diaľkové Ovládanie

* Inteligentné plánovanie cesty, pamäť rodiny rozloženie, čistenie každom rohu.

* WIFI pripojenie mobilného telefónu, Načasovanie spustenia, Automatické Čistenie pre Domácnosti a Kancelárie, Automatické nabíjanie.

* V tvare plávajúce rotačná kefa.

* 1800PA veľké sacie, striedavý motor, hluku je menej ako 55db.

* 420ML prachu box, dvojitý filtračný systém, účinný filter prachu, roztočov, a viac čistý vzduch.

* 5200mAH dlhodobá životnosť Li-Batéria, môže čistenie 250 štvorcových metrov prostredia.

* 96mm Slim design umožňujú tento Robot Vysávač pracuje v úzkom priestore.

Mijia zametanie robot má vysokú inteligence kvocient, zametanie čisté a rýchle.

Inteligentná cesta plánovanie.

Stúpajúca nasávania.

Inteligentné diaľkové ovládanie.

Veľké batérie priebežné čistenie.

Presné zistenie vnútorný priestor, vysoká presnosť laserového rozsahu snímača.

Do LDS laser rozsahu snímača je oko stroj. To bude skenovať miestnosti pri rýchlosti 5*360 stupňov/druhý získať vzdialenosť informácie. Keď je laser je premietaný na prekážku, bude tvoriť svetlo mieste v stroj oči. V rovnakom čase, obrazový senzor vypočíta vzdialenosť do centra laser rozsahu snímača podľa pixel číslo svetlom mieste.

Tri nezávislé procesory sa stroj mať inteligentný mozog.

Procesory sú ako mozog, stroj. Môžu simulovať myslenie režim ľudského mozgu, a navzájom spolupracovať, aby zhromažďovať a spracovávať senzor informácie synchrónne. Prostredníctvom určenia polohy a výpočet, v reálnom čase zobraziť na mape výstavby a plánovania konečné zametanie cesty, aby zametanie efektívnejšie.

Komplexné zmysly ,náročné zložitom prostredí.

V rôznych vesmírneho prostredia, ako môže metla uspokojiť rôzne domáce prostredie? Zahŕňa snímače 12 druhov prúdu roboty. Bez ohľadu na to, v každom domácom prostredí, na 9.6 cm, výška tela, môže ľahko prejsť na každom rohu domu, a viditeľných a neviditeľných miestach môže byť vyčistené elegantne.

Rozšírené SLAM algoritmus.

Synchrónne polohy a mapy konštrukcia algoritmus, tiež známy ako SLAM algoritmus sa používa v high-tech projekty ako NASA Mars Rover, Google driverless áut a iných high-tech projektov. Laboratórium je založené na presnú vzdialenosť informácie a gyro smer údaje získané pomocou lasera škály senzorov. Počítadlo kilometrov údajov, akcelerometer údaje a iné komplexné údaje sú použité pre výpočet. Cez tento algoritmus, miestnosť mapa môže byť zhotovený v reálnom čase, a jej polohu na mape, môžete byť presne známy, tak, aby poskytovali záruku pre komplexné cesta plánovanie.

Inteligentné plánovanie cesty, dokončenie čistenie efektívne pracovať.

Podľa mapy ťahané SLAM algoritmus, k metla rozdeľuje priestor a plány, zametanie cestu, tak ako vykonávať zametanie. V spolupráci so snímačov, to môže vedieť rozdelenie krytý podzemných objektoch, identifikovať prekážky a plán čistenia cestu v reálnom čase. S cieľom zabezpečiť čistiaci účinok a čistenie efektívnosti, prijme čistenie cesta "najprv pozdĺž okraja obrazovky a potom Z-tvarované", a kompletné čistenie v rôznych oblastiach po jednom, tak ako kompletné čistenie úlohy efektívne.

Automatické dobíjanie a pokračovať želať .

Skenovanie a vyhľadajte nabíjacej základne cez laserové škály senzor metla, a určiť jeho polohu na mape. Ak je miestnosť je kompletne vyčistený, bude automaticky plánovať najkratšie trasy, späť do nabíjacej stojan na nabíjanie. Na spôsob čistenia, ak sily je menší ako 20%, môže sa automaticky vráti do nabíjacej základne pre nabíjanie. Keď je napájanie 80%, bude vrátiť sa na miesto, kde to nebolo vyčistené minulý čas pokračovať čistenie, zabraňuje opakované čistenie.

Dobrým pomocníkom na čistenie , udržať čistotu vášho domova a po celý čas.

Nie je to len inteligentný robot, ale tiež dobrým pomocníkom na čistenie. Celý stroj pláva na nosenie zemi, silný vysoký statický tlak ventilátora môžu efektívne vysávanie, a trojrozmerný systém čistenia ako kefa na zametanie, roll štetcov a vertikálne roll môžete ľahko nasávať prach, vlasy a nečistoty , a môže tiež hlboko vyčistiť prach nahromadený v medzery v podlahe . Dokonca ak budete chodiť naboso na zemi, nie je tam žiadny prach a častice pocit, tak, že budete mať vždy sladké a čisté domov.

1800 Pa výkonné sacie

Je dúchadlo z metla pochádza z pôvodného dovezené Nidec kefa menej motor z Japonska. Maximálny objem vzduchu je 0.67m3/min, maximálny tlak vzduchu je 1800pa, a plynulú prevádzku život je viac ako 1500 hodín. Je dúchadlo prijíma moderný vír potrubia, s vysokým statickým tlakom a nízka hlučnosť. V tlmič bavlna je pridaný na výstup vzduchu pre zníženie hluku výfukových bez straty sacieho.

Sweep pozdĺž steny

V rámci akcie snímača pozdĺž steny, stroj vždy zachováva presný vzdialenosti cca 10 mm od steny počas čistenia okraji pozdĺž steny. V rovnakom čase, high-rýchlosť rotácie kefy môže úplne odstrániť prach na okraji steny.

Štítky: čistiaci robot vysávač, smartwatch, robot hračka, mi xiomi, 3 xaomi, xiao rock robot, čistiaci robot vysávač, hs6620d smart hodinky, recambii xiao vákuum, 360 s5 vysávač.


( 4 Hodnotenie )

Počet