XiaoR Geek AI Racing Robot, Poháňaný Jetson Nano Somár Auto s Hlboké Učenie Slef Jazdy a Vision Line Nasledujúce

€239.01


S Jetson Nano+Zmontované

-[AI Kit] AI Racing Robot. Napájaný NVIDIA Jetson Nano, hlboké učenie, samostatne jazdy a vision line nasledujúce. -[Somár Auto Open Source Projekt] AI Robot Súprava podporuje Somár Auto open source projekt. DonKeyCar využíva hlboké učenie, neurónové siete rámec Keras/ TensorFlow, spolu s počítačového videnia knižnica OpenCV, na dosiahnutie jazdy. -[8MP 160° FOV Široký Uhol] Sony IMX219 Senzor, 3280 x 2464 Rozlíšenie. -[Duálny Režim Bezdrôtového NIC AC8265] Vysokej Naponáhlo WiFi Pripojenie,Stabilný Komunikácie Bluetooth, Nízku Latenciu. -[Balené v zmontované] XiaoR Geek AI robot auto je dodávaný v zmontovanom držiak pre študentov začína učiť AI okamžite. Okrem toho prichádza s prispôsobené vzdelávanie mapu (300 * 200 cm).

Bez Jetson Nano

-Tento somár auto je vyrobený na báze NVIDIA JETSON Nano, Jetson je popredným svetovým AI výpočtovej platformy pre grafický procesor (GPU zrýchlené paralelné spracovanie v mobile vnorené systémy. Poznámka: To bude zaslané z našej NÁS warehourse. -AI line strážny robot auto založené na stroj spravodajstvo a hlboké učenie rámec Tensorflow. -Fotoaparát vízia automatická linka-sledovanie: keď fotoaparát rozpozná linky na obrázky, automaticky hliadky riadky a správne smery podľa jedinečných algoritmy. -Strojové učenie Tensor Prietok: Google založené na open source machine learning framework, TensorFlow optimalizuje súvisiacich algoritmov, aby sa auto múdrejší. -Robot je vybavený kamerou, používa Jetson nano ako hlavné ovládanie platformu podporuje mobilný telefón APLIKÁCIE, prostredníctvom bezdrôtového diaľkového ovládania a real-time video prenos. Po období tréningu, auto môže automaticky zapnúť a urýchliť podľa videa "videnie" z fotoaparátu na dosiahnutie primárnu funkciu autopilota podobné Tesla autonómnej jazdy technológie.

Bez Raspberry Pi

-[SOMÁR AUTO] Toto auto je open-source DIY self-vodičský platformy, so zameraním na tom, aby high-speed experimenty a hlboké učenie Tensorflow, python, keras, objektov, detekcia a automatické riadenie pre nadšencov a študenti vytvorili vybudovať možné autonómne AI. Poznámka: To bude zaslané z našej NÁS warehourse. -[Objekt detection]Fotoaparát vízia automatická linka-sledovanie: keď fotoaparát rozpozná linky na obrázky, automaticky hliadky riadky a správne smery podľa jedinečných algoritmy. -[Automatic jazdy]Vlak nervová čistý pilotov riadiť vaše auto na rôznych tratiach. Samostatné jazdy je dosiahnuť záznam obrazu a vaše vstupy ste počas jazdy, potom sa to používa Tensorflow učiť sa od vás. Takže ste vyučovanie auto na disk, ako ste vy! -[Vysokým rozlíšením]S 720P Hd kamery, podpora APLIKÁCIE na ručné ovládanie vozidla do praxe jazde po trati na zhromažďovanie údajov(Záznam snímok, riadenie uhly & škrtiace ventily impregnované.). -[Podrobný návod] Obsahuje podrobný návod na to, ako zostaviť robota auto a všetky potrebné programy a kód. Okrem toho, keď si kúpite somár do auta, ide s prispôsobený tréning mapu (300 * 200 cm).

Štítky: robot, micro servo, geek tričko, pi robot, malina wifi auto, pia, raspberry pi 4 senzor, fotoaparát jetson, vykreslenie, modul line nasledovník.


( 0 Hodnotenie )

Počet