Bambusové Rastlín Stojan s Kolesami Hnuteľného kvetináče Mover Valec pre Terasa Záhrada Ťažkých Strojov Caddy s Kolesami Koľajových Zásobník

€9.14


Funkcie:

- 4 kolieska s dlhou životnosťou 360 stupňov a otáčať sa. Tento vonkajší rastlín stojan je navrhnutý s 4 podporné body, ktoré bude kvetináče stojan stably.

- Plastové kolieska sa zabránilo poškriabaniu na drevené podlahy, betónové a koberec. Najlepšie použitie pre vonkajšie a vnútorné. Valcovacie zariadenia mimo poskytnúť slnečné svetlo po celý deň a jemne dovnútra, keď prší ťažké.

- Bambusové Caddy je tiež skvelé pre udržiavanie zberných nádob, práčovňa bráni mobile a boxov a uložte ich na tejto caddy. Táto Rastlina Dolly nielen chráni váš ťažké kvetináč na mieste, ale aj dekoroch svoj kútik a záhradný dizajn.

Špecifikácie:

Veľkosť: 30*30 cm

Materiál: Bambus Drevo

Package Vrátane:

1 x Rastlín Stojan s kolieskami

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: závod stáť, Hrniec stojan, bambusové bonsai, hrniec zásobník, hrniec, rohu rastlina stojí vnútorné, bambusové stojan, zásobník s otvorom, čaj zásobník, hrnce plantes.


( 1 Hodnotenie )

Počet