23x7x21cm Biele Drevené Rastlín kvetináče Polica Stojan, Držiak na Záhradu, Balkón Displej Rack Kovaného Multi-layer Dekorácie Interiéru

€3.32


Funkcie:

- Drevený rastlín polica sa vyznačuje silnými únosnosti, dosť stáť 3 kvetináče, aby sa váš domov viac čerstvé a organizované.

- Táto rastlina stojan je vyrobený z prírodného dreva, ktoré má hladký povrch a stabilnú štruktúru. Z prírodného dreva a zabraňuje vlhkosti od poškodeniu rámu, rám je odolné a robustné a nebude€t jeseň alebo kolaps.

- Kvetina stand funkcie 3-tier asymetrie dizajn a ako rebrík, rozširuje priestor využitie pri tvorbe kvetináč postaviť vrstvené estetické cítenie. Poskytuje dostatok miesta na zobrazenie mikro črepníkové rastliny, ako sukulentných rastlín na vašu terasu, záhradu, balkón, obývacia izba, kvet, obchod atď.

Špecifikácie:

- Materiál: Drevo

- Veľkosť: 23*7*21 cm

- Obsah balenia:

- 1 x Drevené Rastlín Stojan(Bez kvetináčoch)

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: vnútorné zariadenia podporu, závod stáť, vzduch rastlín tillandsia, rastliny stoja drevené, hrniec, kvet rack, rohu rastlina stojí vnútorné, držiteľ rastlín, rastliny stojany, očkami dreva stojan.


( 0 Hodnotenie )

Počet