6 Ks 6.88 Palcový Kvetináč Hrniec Bambusu Tanier, Šťavnaté Hrniec Držiteľ Odvodnenie Zásobník pre Malé Keramické Sadenie Holding

€10.64


Šťavnaté Hrniec Držiteľ Odvodnenie Zásobník - Naše Odvodnenie Zásobníky sú vyrobené z bambusu, ktoré je a je opakovane použiteľný. Neobávajú havárie, že neporušujete.

Udržiavať v Čistote - S mierne vyvýšeným okrajom dizajn, náš Bambusu Odvodnenie Zásobník môže mať prebytok odtok vody a pôdy znečistené.

Veľká Dekor - Kola je jednoduché a krásne. Prírodné drevené farba sa hodí šťavnaté hrnce z akéhokoľvek štýlu. Náš Závod Tanier je malý položku pridať prírodné dizajn interiéru vášho domova.

Široko Aplikácie - Naše Bambusu Rastlín Tanier, môže byť použité nielen ako kvetináč zásobník, ale aj užitočné ploche organizátor, ako organizovať malé spleť ako sponky, poznámkový papier a pod. To udržuje všetko úhľadne usporiadané a na dosah ruky.

Farba: Bambusové drevo farba

Materiál: bambus

Veľkosť: cca. 17.5 cm dlhý a o 8,7 cm

Obsah Balenia:

6 x Obdĺžnik Rastlín tanier

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: afrika sukulentných, hrniec, keramický tanier, eco zásobník, bambusové kefka, zásobník drevených, kvetináč, okruh ceram hrniec, veľké bambu, muži keramické hrnce.


( 2 Hodnotenie )

Počet