EFil TPU 90A Červená

€12.14


EFil TPU 90A Patrí eFil rodiny vlákna Flexibilné Založené na plastové TPU. Jeho tvrdosť je Brehu 90A , Ktorý kombinuje vysoký stupeň flexibility pri zachovaní tlač ľahkosťou . Okrem toho môžeme dostať rôzne stupne tvrdosti rôznej plnenie percento počas 3D tlač. Tvrdosť 90A môže dosiahnuť 470% predĺženia a je jedným môžeme nájsť napríklad v gumené jediným z práce boot. Jeho pevnosť dosiahne 35 MPa a odolnosť proti nárazu je 126 N/mm.

Na eFil TPU 90A funkcie vynikajúca Chemická odolnosť Oboch kyselín a zásad, ako aj širokú škálu rozpúšťadlá. To tiež má extrémnu odolnosť voči Oteru, nárazom a otvormi A to dokážu odolať teplotám až do 100 °C. Na druhej strane, má Značnú podporu , Takže vaše tlač nemá deformácie problémy, dokonca i bez použitia teplej posteli, alebo iné stanovenie metódy. Túto skvelú priľnavosť dáva dokonalé spojenie medzi vrstvy , Ktorá vytvára oveľa viac odolné proti roztrhnutiu kusov.

Na vytlácacie lisy odporúčané pre tento vlákna sú tie, kde stupeň trakcie cez vlákna môžu byť Regulované . Ideálne trakciu bod je miesto, kde vytláčacie, je silným trakciu vlákna bez toho, škrtenia to. Ak tlačiareň nemá vytláčacie pripravené pre pružné Vlákna, budete musieť Zlepšiť to, Aby boli schopní pracovať s eFil TPU 90A. Najjednoduchšie je zlepšenie vytlačiť klinovité kus, ktorý sprevádza vlákna na barel. Skontrolujte prosím vaše tlačiarne kompatibilné modely. Nie je vhodné používať Bowdenových vytlácacie lisy. Vždy je vhodné, aby zníženie rýchlosti tlače až budete ovládať parametre vhodné na každú tlačiareň. Môžete Zlepšiť jeho výkon S pred-sušenie 30 až 60 minút pri 90 °C.

Nájdete ho v 250 g,500 g a 1 kg vlákna cievok. K dispozícii v priemeroch: 1,75 mm a 2,85 mm.

Štítky: pre tlač, vlákna petg, vlákna tpu, 004, vlasy vlákna, vlákna chko, čierne vlákna vytláčacie, 3d tlač, 3d tlačiarne, 70 tlačiareň.


( 5 Hodnotenie )

Počet