PETG Vlákna 1kg 3D Tlačiarne Vlákna petg 1 KG Blue Dobrá odolnosť voči kyselinám a zásadám petg пластик 1 кг Viacerých Farieb

€16.31


PETG Vlákna Funkcie:

1. Ochrana životného prostredia a non-jedovaté;

2. Svetlé farby;

3. Nízke zmršťovanie;

4. Dobrú húževnatosť, nie je ľahké byť krehký, dobrá odolnosť voči kyselinám a zásadám, výborný

V húževnatosť, odolnosť voči poveternostným podmienkam, a dobrú priľnavosť.

5. Dobrá rozmerová stabilita, žiadne praskliny

A deformácie.

6. Vysoká transparentnosť a dobrý lesk.

Vhodné pre všetky typy FDM3D tlačiarne, vhodné

Co-tlač všetkých druhov bežne používaných modelov, remeslá, priemysel

Kusov, reklamné slová, atď.

Produkt Parameter:

Priemer drôtu: 1.75/3.0 MM

Tolerancia: ±0,02 MM

Tlač teplota: 220-250℃

Spodná platňa teplota: potrebné použiť lepidlo, keď nie je kúrenie

Vykurovanie 60 až 80℃, žiadne lepidlo

Rally (KGF): 8-14

Taveniny index: 6-11 g/10min

(220℃, 2.16 kg)

Ťažnosť pri pretrhnutí: 210%

Rýchlosti tlače: 50-100 MM/s

Vzduchové bubliny: 100% nula bubliny

Čistá hmotnosť: 1 KG/roll

Brutto hmotnosť: 1.3 KG/roll

Dĺžka: 1.75 MM(1 KG)=320M,

3.0 MM(1 KG)=105M

Tlač Funguje

Q&A

1. Či globálne doprava zadarmo, alebo nie ? Nebudeme vám posielať zásielky zadarmo do všetkých krajín,Pretože expedičný poplatok je odlišná od každej krajiny. Môžeme poslať balík zadarmo, ak vaša dodacia adresa v Európe alebo v Spojených Štátoch. Kupujúci z Iných Krajín,budeme posielať zásielky z Číny,a je potrebné zaplatiť niektoré Prepravné Spoločnosti, 2.Ak sa vám prepravu Z a ako dlho môžem prijaté zásielky? KAIGE je Top Značky z 3D Tlačiarne.Máme veľa skladu globálnom svete. Sú miestni v Španielsko/Francúzsko/česko/Nemecko/Veľká Británia/Spojené Štáty americké Ak ste adresu dodania v Európe alebo v Spojených Štátoch.To bude brať 2-12 dní rexceive zásielky. Kupujúci od ostatných krajinách strávia 3-14days o čakať na prijímanie zásielok. 3..Prečo musím platiť dane pre náš zrýchlený alebo na miestne zvyky ? Odpoveď : ak máte zrýchlený spoločnosť účtovať svoje peniaze ,prosím, spýtajte sa ich, prečo účtovať poplatok . a za čo ? to je veľmi dôležité pre kupujúceho. O colné účtovať poplatok . žiadny orgán môže kontrolovať , každej krajine colné má rôzne Import a export tarifný systém. 4.Čo robiť, aby sme mohli použiť? Priemyselný Dizajn:Robiť úžasné model DIY Dizajn:DIY Umenie model

Návrat & Vrátenie Peňazí:

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky. 2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O Záruku:

1. Mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

O Spätnej Väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: 3d trucker, vlákna petg, 3d tlačiarne príslušenstvo profil, vlákna chko, 3d tlačiarne živice, anet a6 moc, modré šaty ženy, živica veľa 3d tlačiarne, 3d muž tričko, 3d tlač.


( 2 Hodnotenie )

Počet