3dfils-pružné vlákno pre tlač 3D eFil TPU 60D: 1,75 mm, 1 Kg

€34.52


EFil TPU 60D Patrí eFil rodiny vlákna Flexibilné Založené na TPU. Jeho tvrdosť je Brehu 60D , Superior štandardné tvrdosť pružného vlákna pre 3D tlač na trhu. 60D tvrdosť je ten môžeme nájsť v LEGO dielov, plus viac predlžovania. Táto vyššia tvrdosť vody umožňuje prácu s pružné vlákna s výhodou Ľahko Tlačiť .

Jeho vysokú tvrdosť odporúča sa na diely, ktoré musia odolávať mechanickému namáhaniu, najmä v súvislosti s vplyvmi. Okrem toho, jeho Napätie prestávka je veľmi vysoká, drží až do 40MPa; Umožňuje modely, ktoré sa uplatňujú v reálnom pracovnom prostredí, pohybujúce sa od jednoduchých prototyp plne funkčný kus.

Vyrobené z TPU vlákna má vynikajúce vlastnosti a Chemickú odolnosť Oboch kyselín a zásad, ako aj širokú škálu rozpúšťadlá. Okrem toho, TPU má vysokú odolnosť voči oteru, nárazom a otvormi. Na eFil TPU 60D je schopný odolať teplotám až do 100 °C.

Na eFil TPU 60D má Značnú podporu, Takže váš dojem nie je prítomný deformácie problémy, dokonca i bez použitia teplej posteli, alebo iné spôsoby lepenia. Túto skvelú priľnavosť dáva dokonalé spojenie medzi vrstvy , Ktorá vytvára oveľa viac odolné proti roztrhnutiu kusov. To je ideálne elastické vlákna na použitie s Typom Tlač Systémy Bowdenových , Pretože vďaka svojej tuhosti, že sa môže posúvať cez vnútri rúry bez zastavenia.

Medzi jeho Aplikácie Môžeme zvýrazniť ortopédia, obuvi, náhradných dielov, náradia a širokú škálu priemyselných aplikácií. Môžete Zlepšiť jeho výkon S pred-sušenie 30 až 60 minút, do 90 °.

Štítky: 3d vlákna tlačiareň, vlákna vytláčacie 175, vlákna abs 1 kg, vlákna petg, vlákna tpu, abs vlákna 2 kg, vlákna chko, vlákna 3d 1, pei vlákna 3d, 3d vlákna petg.


( 0 Hodnotenie )

Počet