Polarizované Muži Ženy Nočné videnie slnečné Okuliare Jazdy Autom Žlté Šošovky Vintage Cat Eye Tvar Mužského Slnečné Okuliare Vysokej kvality

€6.60


KUPUJÚCEMU ODPORÚČAME!

Vitajte v našom obchode. Ak máte akékoľvek otázky, pl ase, kontaktujte nás v th e prvýkrát.

Ďakujem moc

⦁ O Shippment Všetky položky bude dodaný do 3 pracovných dní po úhrade sa vymaže. ⦁ Pracovných Dní + sobota + nedeľa North American 7-20 dní alebo 15-45 deň Západnej Európy 7~20 dní Východnej Európy 7~35 dní Austrália 7~30 dní, v Strednej Ázii 15~45 dní Južnej Ameriky 15~58days Východnej Ázie 7~20 dní Ďalších 15~60 dní ⦁ Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené čo najskôr. ⦁ Dropshipping sú k dispozícii . Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte viac informácií. ⦁ O Záruke 6 mesiacov, Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Kúpiť s dôverou ! ⦁ O Spätnej väzby spätná väzba od Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný, ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! ⦁ Nás kontaktujte v Našej kancelárii doba : 9:00-18:00 (GMT +8) v pondelok až piatok 8:30 do 12:30 (GMT +8) sobota A našej kancelárie je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas sviatkov Našej Misie: Na export kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod . Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti. Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: nigh vision okuliare, cat eye gel polish, frameless auto spätné zrkadlo, 10x25 monokulárne, polar slnečné okuliare, mačka očí, slnečné okuliare grande, polar vízia, slnečné žltá, sklo žltá, tylu slnko auto.


( 1 Hodnotenie )

Počet