Ablibi dámske slnečné okuliare 2017 polarizované mužov dreva slnečné okuliare mužov štýlový bambusové drevené odtiene kože okuliare box

€14.05


POHODLNÉ - Ablibi okuliare sú navrhnuté pre maximálne pohodlie. Akonáhle si na ne dať, nebudete chcieť, aby sa im off. Určené pre ženy a mužov s unisex fit a cítiť, odtiene ladia s výbavou a bude vás sviežu a cítiť čo najlepšie. Nosiť sa na lenivé nedeľu alebo chytiť ísť pre svoj ďalší festival alebo koncert.

CENOVO dostupný - to je dôvod, prečo sme premenili najlepšie vyzerajúcich odtiene. Aby ste sa mohli cítiť neskutočne veľký hoci uloženie tony svoje ťažko zarobené peniaze. Vyvinuli sme vzťahy s výrobcami, aby vám štýl, pohodlie, trvanlivosť a pevnosť pri zachovaní ceny pekné a nízke. Každý slnečné okuliare je kontrolovaná kvalita a jeden jedinečný štýl pre pôvodné póry dreva.

POLARIZOVANÉ - naše okuliare sú vyrobené s rozšíreným polarizované šošovky, čo znamená, že sú vybavené špeciálne technológie zabudované do kamery, aby sa lámu UV svetlo a udržať odlesky preč. Nič nie je viac nepríjemné, potom išla domov po práci s slnka odrážajúci sa na vás v mil smeroch.Keď si kúpite polarizované dostanete slnečné okuliare, ktoré vám viac jasnosti a blok UV lúče z poškodenia očí. Môžete uložiť vaše oči, keď si kúpite polarizované.

HIGH DEFINITION VÍZIE, či chcete ísť na hudobné festivaly a koncerty, chillin' na pláži alebo pri jazde cez backwoods vo vašom kabriolet športové auto, tieto okuliare sú určené na pomoc vám krištáľovo jasnú víziu a poskytujú tieň pre vaše oči z očí bijúce slnko

100% ZÁRUKA vrátenia PEŇAZÍ - Vyskúšajte naše slnečné okuliare a ak sa vám nepáči, vrátiť im za plnú náhradu.Alebo nás kontaktujte pomocou váš problém budeme riešiť s v 24 hodín. ZATIAĽ čo INÉ slnečné OKULIARE nemajú polarizácia, minimálne UV ochranu, alebo jednoducho len prestávku po pár použitiach, Ablibi Polarizované slnečné Okuliare majú 100% UV ochranu, polarizované, odlesky zadarmo šošovky, a sú vyrobené s TR-90 materiálu. To znamená LEPŠIU OCHRANU OČÍ, MENEJ NEŽIADUCE ODLESKY, a slnečné okuliare, ktoré vlastne POSLEDNÝ. Nečakajte, získať tieto úžasné rám ELIMINUJE ODLESKY, ŽE je TO ŤAŽKÉ VIDIEŤ → Polarizované šošovky, ktoré blokujú 100% UVA a UVB lúče poskytujú vynikajúcu ochranu očí. Blokujú škodlivé slnečné lúče z poškodenia očí, ktoré môže spôsobiť šedý zákal, makulárnej degenerácie, rakovina, a vrások. Tieto okuliare sú skvelé pre jazdy, čas na pláži, športové a iné dobrodružstvo s týmto polarizované šošovky 100% OCHRANU proti UV žiareniu! Naše šošovky používať Prémiové technológie blok 100% UVA a UVB žiarenie, ktoré môže poškodiť vaše oči. Tak, chrániť jeden z vašich najlepších vlastností s kvalitnými Objektív šírka: 58-14-149 milimetrov ELIMINUJE ODLESKY, POLARIZOVANÉ ŠOŠOVKY, KTORÉ BLOKUJÚ 100% UVA A UVB LÚČOV PRE VYNIKAJÚCU OCHRANU OČÍ - Eliminuje odlesky, že je to ťažké vidieť. Blokuje škodlivé slnečné lúče z poškodenia očí, ktoré môže spôsobiť šedý zákal, makulárnej degenerácie, rakovina, a vrások. ĽAHKÝ PRE MAXIMÁLNE POHODLIE - Ľahký plastový rám vpredu s jedinečnou z nerezovej ocele, dvojitá-pružinové závesy, ktoré sú robustné a navrhnuté pre maximálne pohodlie. BONUSY PRE VÁS → ZDRAVIE OČÍ E-KNIHY, SOFT MIKROVLÁKNO PRÍPADE, A SKRUTKOVAČ - Jednoduché skladovanie s mäkkou prípade len v prípade, že potrebujete uložiť niekam malé. Tento mikrovlákna prípade materiálu umožňuje jednoduché čistenie, ako je potrebné, a skrutkovač umožňuje utiahnite všetky uvoľnené skrutky. SPOMENULI SME, POLÍČKA, SLÚŽI AJ AKO ŤAŽKÉ VECI? Takže sa nemusíte vyhodiť!!

Štítky: slnečné okuliare fólie, gqfas slnečné okuliare, cs slnečné okuliare, rayitos slnečné okuliare, bafan slnečné okuliare, efe slnečné okuliare, rebun slnečné okuliare, colnels slnečné okuliare, bolato slnečné okuliare, tin slnečné okuliare.


( 0 Hodnotenie )

Počet