Prírodné Ametyst Jade Masáž Tváre Navi Guasha Škrabka Nastaviť Gouache Kameň Starostlivosti O Pleť, Nástrojov, Prípravkov Na Chudnutie, Masér Gouache Škrabka Z

€8.67


Poznámka Každého farba, emerald vzor, a hrúbka sú odlišné, čo je normálne. Pretože tento projekt je vytesaná z prírodného kameňa. Malé otvory sú normálne v Dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, aby odchýlka 1-3 cm.

Ametyst Tvár Navi Gua Sha Nástroj Nastaviť Zoštíhlenie Tváre Masér Prírodné Jade Valček Kameňa Jade Masáž Navi Starostlivosti O Pleť Nástroj

Ako používať:

Umývanie tváre s normálne čistenie výrobkov a uplatňovať všetky nočné krémy na tvár a krk. Použitie pohybmi smerom nahor presunúť Jade valček jemne cez čelo,líca,okolo pier oblasti krku a dekoltu. Zatvorte oči a roll jemne cez vaše viečka ak máte opuchnuté oči, alebo kruhy pod očami. Použite valček na tvári a krku na 5 až 10 minút. Použite Jade valček trikrát týždenne na redukciu liniek a vrások.

Jade valček masáž anti-aging efekt

1. Zmierniť napätie tváre 2. Zvyšujú pružnosť pokožky, utiahnite a stav pokožky 3. Zabrániť vzhľad jemných liniek a vrások 4. Znižuje opuchy, kruhy pod očami a tmavé kruhy okolo očí 5. Pomáha preniknúť kozmetické výrobky, ako sú krémy a esencie hlbšie do pokožky pre lepšiu absorpciu 6. Podporovať tváre krvný obeh, prírodných liečebných

Špeciálne Tipy:

Každý jeden nie je rovnaký vo farbe, jade vzor, hrúbka, to je normálne. Ako tejto položky sú vyrezané spracované prírodného kameňa. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka.

Produkt vysvetlenie

Legenda hovorí, že pred tisíc rokmi, Čínsky empresses a royal ubi concubines používa jade kolesá, aby ju mládeže a lesk. Jade je považované za symbol krásy, elegancie a dlhú životnosť a je už dlho známy na Východe na jeho tajomnú silu.

Štítky: guasha massag, prírodné guasha, veľké tváre valček, Tvár Valček, ocele masážny valček kameň, jade valčekov, vzácne prírodné kamene smaragd, tvár massag, jade valček sady, kameň ametyst.


( 1 Hodnotenie )

Počet