Elektrické Plné Telo, Prípravkov Na Chudnutie, Schudnúť, Masér Tvár Navi Brušné Cvičenia Anti-Celulitída Fat Burner K Uvoľneniu Svalového Stroj

€10.24


Elektrické Telo Masážneho Nastaviteľné celého Tela Štíhlejší 3D chudnutie Navi Anti-Celulitída Ovládacie Zariadenie Krásy Stroj Pokožky Výťah Nástroje

Funkcie

1. Vysoká rýchlosť motora silne zaručujú silný masáže skúsenosti na efektívne znížiť nadbytočné tuku a celulitídy, utiahnite bruchu a trim pása na viditeľné telo obrázok tvarovanie, aj relaxovať a zbaviť sa únavy a únava.

2. Dve nastaviteľné intenzity a dva rôzne vymeniteľné 3D hlavy(1*otočné kolieska hlavy+1*lopta roller head) pre slobodné voľby, môžu byť použité na krku, chrbta, pása, nohy, ruky, stehná, zadok a pod s celého tela a chudnutie účinok.

3. Zadný popruh na bezpečné ruky bez pádu mimo ľahko na prevádzku pohodlie a pohodlné rukoväte.

4. Prenosný a kompaktný dizajn pre palm veľkosť fit a účtovná vánok, môžete ho použiť kdekoľvek a kedykoľvek.

Láskavo Pripomenúť:

1. Skrutky otočné koliesko hlavy môže stať voľné vďaka vysokej rýchlosti otáčania po použiť na nejaký čas, prosím, utiahnite skrutky pre používanie bezpečnosti.

2. Niektoré reziduálne mazací olej, môžu existovať, prosím, uistite sa, že vám nevadí, pred nákupom.

Špecifikácie

Materiál: ABS, PP

Pripojte Typ: Plug EÚ

Napätie: AC100-240V

Dĺžka kábla: 150 cm

Veľkosť: appr.12*10*7 cm

Package Zahrnuté:

1* Štíhlejšie Telo Masážneho

1* Lopta Roller Head

1* Otočné Kolieska Hlavu

1* Adaptér

1* Užívateľská Príručka

Poznámka:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci/nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free. Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne. Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní

2. Veľkoobchod a Drop Shipping

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu a poštovné, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak hľadáte akýkoľvek iný produkt, prosím kontaktujte nás, radi by sme vám pomohli nájsť to.

Pre dropshipping:

Môžeme ponúknuť väčšinu dropshipping objednávky cez CSV súboru.

Prijímame Paypal platby

Pošleme na to, aby svojim zákazníkom priamo bez faktúry ,podpora informačných a bez akýchkoľvek informácií o našej spoločnosti.

3.Farbu a veľkosť rozdiel

vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania, tovar môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie. Ďakujeme!

4.Vracia:

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

5.O Spätnej Väzby:

Ak tam je nejaký problém s tovarom . Prosím, dajte nám šancu vyriešiť váš problém .Sľubujem vám najlepšie riešenie.

Štítky: cvičenie machin, tvár špongia huba, jade valčekov, osobný masér elektrické, dumbbel, massag, tvár massag, 5 v 1 starostlivosti o krásu masér tváre, slim patch chudnutie škvrny rameno, massag valček.


( 0 Hodnotenie )

Počet