Prírodný Kameň Crystal Jade Valček Masér Tenké Tvár Slim Kože Zdvíhacie Vrások Dvojitá Brada Odstraňovač S Box Darček Pre Ženy Lady

€9.78


Použitie úvod: 1. Po prvé, budete musieť vyčistiť tvár pred použitím tváre masér. Potom masáž tváre pri masáži navi zdola nahor a zatlačte pokožky po smere rastu. To môže byť vykonané na posilnenie kože a vyhnúť sa ochabnutých svalov. 2. Masáž očí, s jade roll, zvnútra smerom von, v smere hodinových ručičiek masáž. Môžete znížiť očné linky a zabraňuje tvorbe vrások. 3. Masáž tváre jemne a pri 10-15 minuta každý deň. Môžete použiť jade valček s ošetrujúce produkty.Dajte jade masážnych valčekov do teplej vody na pár minút pred použitím. Bude to pre vás užitočné rozšíriť póry a urýchliť pokožky absorbe produkty starostlivosti o pleť. 4. Nakoniec, dajte masážny valček do chladničky na niekoľko minút a studenej valec môže pomôcť zmenšiť pórov. Ale musíte dávať pozor, aby controll teplej a studenej teploty. Zvláštna Poznámka: položky môžu má mierny rozdiel vo farbe , Žily a Línie, pretože je to prírodný materiál.Veľkosť a hmotnosť sú len približné. Obsah balenia: 1 ks Masáž Tváre Jade Valček (s obalom box)

Štítky: crystal masážny valček, ocele masážny valček kameň, nefrit valček, jade valčekov, spp dvojitá brada, vzácne prírodné kamene smaragd, veľké masážny valček, tváre ľadové valček, automatické celulitídy masér, roller žena masér.


( 5 Hodnotenie )

Počet