Pre KTM 50 SX L / C Pro Sr Jr Motocyklové Príslušenstvo Black Zapaľovanie Elektronické Statorového Cievka Auta 50SX M IS08 Vysokej Kvality

€17.74


Pre KTM 50 SX L / C Pro Sr Jr Motocyklové Príslušenstvo Black Zapaľovanie Elektronické Statorového Cievka Auta 50SX M IS08 Vysoko Kvalitné Vlastnosti: 1. Robustný: má jemné spracovanie, skvelý dizajn, silný a odolný. 2. Prispôsobivosť: Tento produkt má silné adaptability a nie je náchylný na nepohodlie. 3. Trvanlivé: To je opotrebovaniu a vysoká teplota odolný, trvanlivý. 4. Úspora energie: To je šetrný k životnému prostrediu a energeticky úsporné, to je vaša prvá voľba pre nákup. Popis: Tento produkt je robustný a odolný, vhodný pre použitie ako náhradné diely pre motocykle. Špecifikácie: Farba: čierna Materiál: kov, plast Použitie: pre KTM 50 SX Pro Balík je Súčasťou dodávky: 1* Statorového cievka auta Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: magneto statorového, distribútor igniter, ktm, cievka ktm, cievka statorového, čerpadlo ktm sx 50, ktm v, benelli nálepky, slot prepínač, kryt mtb.


( 0 Hodnotenie )

Počet