Motocykel Statorového Cievka Generátora Statorového 31120-MJE-D01 pre Honda CBR650F 2016 CB650FA 2016 2017

€41.34


Obutie: skontrolujte Prosím obutie model a pripojte obrázok skôr, než uskutočníte nákup. Priamo nahradiť OEM Časť Č 31120-MJE-D01 Pre Honda CBR650F 2014-2016 Pre Honda CB650FA 2014-2017 Package Zahrnuté: 1x Motocykel Statorového Cievka Pre Honda

① V Súčasnosti Prijímame Alipay,Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi,Platbu Bankovým Prevodom. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

② Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom . Vážime si rýchlu platbu a tešíme sa na vašu podnikania v budúcnosti.Objednávky neplatené bude colosed do 20 dní.

③As obvyklé,budeme loď do 1 -3 dni po úhrade overené.sledovať kód bude ponúknutá po zásielky.Všetky naše produkty sú 100% zbrusu nový a kvalitný. ① Skontrolujte Prosím vaše psč a telefónne číslo. pred vašej platby. Sú potrebné pre medzinárodnej expresnej prepravy.Napríklad pre adresu,nemôžeme loď PO.BOX,kupujúci by si mali uvedomiť to.

② Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Kupujúci sú zodpovední za tieto poplatky.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Upozorňujeme, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky alebo inclimate poveternostných podmienok.niekedy čína príspevok bude trochu pomaly,dúfam, že by ste mohli láskavo čakať na pozemok,vďaka.ak dátum dodania je pripravený na konci,môžete nás požiadať, aby sme ho rozšíriť pre vás

① Ponúkame 7 dní peniaze späť záruka, ak nie je spokojný s nákupom. Prosím, skontrolujte, či vaše objednávky po prijatí. Žiadne reklamácie budú uznané po uplynutí 30 dní odo dňa doručenia zásielky.Ponúkneme vám plnú náhradu, ak sme dodané nesprávne množstvo, nesprávne položku, alebo chybný tovar.a pls nám ponúkajú jasné obrázky na potvrdenie problém,alebo to bude ťažké pre nás, aby nám pomohli.

② Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom, ako sme poslali a nebude mať vplyv na druhej predaj,v opačnom prípade nebudeme akceptovať vrátiť. ako obvykle,musíte zaplatiť za prepravu poplatok vrátiť.ale ak problémy sú spôsobené nami ,sme si istí, že na vine za to.

① Pošlite nám e-mail na vyriešenie akýchkoľvek problémov, pred odchodom akékoľvek zlé spätnú väzbu, ak nás. Odpovieme vám e-mailom alebo www.tantra-egypt.sk masáž ASAP.Keďže sme zodpovední predávajúceho,nebudeme vám trpieť žiadne straty príliš.

② Prosím neotvárajte spor, alebo nechajte nám zlé spätnú väzbu, skôr než budete kontaktovať nás.myslíme si, že komunikácia bude najlepší spôsob, ako riešiť problémy, vďaka.

③ To bude veľmi ocenil by ste mohli nechať nás 5 star spätnú väzbu, ak ste spokojní s vašou objednávkou. vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, aby sa výkon predávajúceho.

Štítky: mje13009 originál, mje13005 tranzistor, magneto statorového, veľký generátor honda, cievka ktm, cievka statorového, generátor statorového 2 cievky, tomos zapaľovanie statorového, statorového yamaha, cbr650f kryt.


( 0 Hodnotenie )

Počet