Jetunit Premium Zapaľovacie Cievky CDI Pre Piaggio Liberty / NRG EXTRÉMNE / pre DODANIE ZDARMA / 50cc OEM#2921945 MOTOCYKEL ČASTI

€13.76


VYSOKÁ KVALITA NOVÉ CDI ZAPAĽOVACIE CIEVKY oem kvalita náhradný diel silnú odolnosť voči rušeniu Nahrádza nasledujúcu časť čísla: 2921945 Aplikácie: piaggio > SLOBODY >1997-2002 > 50CC > ELEKTRICKÉ ZARIADENIA, ZAPAĽOVANIE piaggio > NRG EXTRÉMNE > 1999-2000) NASVEDČOVALI > 50CC> REGULÁTOR NAPÄTIA piaggio > VELOFAX >1996-1999 > 50CC> ELEKTRICKÉ ZARIADENIA, piaggio > DODANIE ZDARMA > 2000-2001> 50CC> ELEKTRICKÝCH ZARIADENÍ Táto položka môže fit iné roky, značiek a modelov ako sú uvedené vyššie. Prosím, informujte u svojho predajcu, aby sa uistil, že sa hodí k vášmu rok a model PRED NÁKUPOM. Každý Balík je Zahrnuté:1x zapaľovacie cievky (ako obrázok zobraziť )

Všetky obrázky sú prevzaté sami

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#(perchase číslo objednávky).

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí itme v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a accessones zahrnuté.PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk, ALEBO si môže vybrať, či sa majú náhradu.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.to je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých contries a APO/francúzskej polynézie)

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Translit časy sa môže veľmi,hlavne počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a vrátiť sa na svoje čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

O Veľkoobchod

Tam sú stovky častí nemáme čas na publikovanie.Ak chcete vedieť, ako veľkoobchodných produktov,prosím, kontaktujte nás. O nás Sme boli v tejto činnosti pre viac ako 20 rokov,s veľmi vyspelé technológie.Ak chcete vysokú kvalitu produktov,môžete prísť k nám. V záujme rozvoja podnikania dobre a dlho ,dosahujeme vysokú kvalitu výrobkov. Sme nový člen www.tantra-egypt.sk,tak verím, že to je šanca pre nás na stretnutie s vami a nami stretnúť .

Štítky: piaggio, cdi pre scooter, am6 zapaľovanie cdi, swag nádrž, diy zapaľovacie cievky, krištáľové lampy, piaggio vespa, zapaľovanie cdi, cdi auta, bicykel cdi.


( 1 Hodnotenie )

Počet