Vzduchu Vyhodiť Zbraň, Pištoľ Spúšť Cleaner Kompresora Prachu Dúchadlo S Rozšíriť Tryska Toaletný Čistiace Náradie Pre Kompresora

€5.66


Funkcie: Vzduch Vyhodiť Zbraň s pištoľové dizajn, pohodlné a jednoduché použitie. Silné fúkanie, nízka spotreba a úspory energie. Vzduchu vyhodiť zbraň je prijaté vysoko kvalitnej zliatiny materiálu, robustný, bezpečný, antirust a odolné na použitie. Profesionálne vyrobené a navrhnuté pre efektívne vyfukovanie vzduchu, čistenie dielov a povrchy. S tenké a dlhé trysky možno sprej rýchlo, úzke toku môžete strieľať do hlbokej diery a úzke štrbiny, ktoré sa ťažko čistí. Vhodné použitie pre čistenie prachu na akýkoľvek stroj a suché automobilov rastlín, umývanie áut priemysel, pre automobilový motocyklov oprava priemysel, plesní, čo priemysle, nábytkárskom priemysle. Špecifikácia: Farba: Strieborná, ako obrázky ukazujú Materiál: Liatina, Nerezová oceľ Vyhodiť Zbraň Veľkosť: Cca.137mm x 78 mm Konektor Priemer: Cca. 0.43" / 1.1 cm Pracovné médium: Stlačený Vzduch Maximálny Pracovný Tlak: 1,0 MPa ( 10.2 kgf/ cm ) Rozšírený Vzduchu Hubicu Dĺžka: Cca. 3.54"/ 9 mm balenie Obsahuje: 1x Vzduchu Vyhodiť Zbraň + 1x Predĺžiť Vzduchové Trysky, ako obrázky zobraziť.

O Platbu 1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme. 3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie. O zásielke: 1. Pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenku) 2. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie) 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4.Dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky nemôže byť garantované u nás, v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť efektivitu vašej recepcie. Vezmite prosím na vedomie, že všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine bude na vaše náklady. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľký podporu, aby nás. Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, neváhajte a nechajte vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Dôležité upozornenie: Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: zbraň, vodné striekacie pištole, vzduchu vyhodiť zbraň, elektrické air duster, kompresor tryska, oka airless striekacou pištoľou, striekacie pištole, vzduchu prach zbraň, kompresor zbraň, vyhodiť zbraň.


( 0 Hodnotenie )

Počet