SAWEY A-100 striekacia pištoľ Mini Automatické Vzduchu Farby Plastové Stroj 0.3/0.5/1.0/1.3/2.0/2.5 mm DOPRAVA ZADARMO

€39.70


Boli sme výrobca striekaním od roku 2007

Naša vlastná značka "SAWEY" | OEM služby Guangzhou SAWEY Sprej Manufacturing Co.Ltd, založená v roku 2007 je profesionálny výrobca pre striekacie pištole a striekaním. Vyrábame automatické/ručné striekacie pištole a iné sprej príslušenstvo na uspokojenie priemysel trend sprej dokončiť. Sme tiež importovať všetky druhy striekacie pištole, nástroje z Japonska, Taiwanu a Švajčiarsko poskytovať efektívne a vynikajúce sprej nástroje na pevninskej Číne zákazníkov. Medzitým, sme export striekacie pištole našej vlastnej ochrannej známky "SAWEY" zámoria.

Robíme OEM pre všetky značky zákazníkom poskytnúť. Vyvážame naše výrobky s najvýhodnejšie ceny do krajín celého sveta.

Poznámka: Pri zadaní objednávky, prosím zanechať správu a povedzte nám, Čo trysky veľkosť ,ktorú chcete, ďakujem !

Ak ste nemali opustiť mi správu alebo kontakt mňa tak, že mi hovorí, typ a veľkosť, ktorú reqeust, budem loď typu a veľkosti, ako to, čo som predaja väčšina bez vás informuje, vďaka! . Popis produktu Ľahké, jemné a nádherné, môže byť nastavená v úzkom priestore Odolné, oil-free dodanie Ihly-ako tesnenie vedľa tekutiny je špeciálny tvar U tesnenie, pozoruhodný pre dlhú životnosť Dlhú vzdialenosť činnosti môžu byť vykonávané prostredníctvom tlaku vzduchu s obrázok, nastavte prepínač, Rozhranie vzduchu a kvapaliny prijíma vnútorný závit potrubie-používa (Rc1/8, Rc1/8), ktoré sa vzťahujú na náhradné diely prípojky Tento produkt je pre veľa rôznych podnikov, ako sú baliace stroje, vstrekovanie, tlač, tesár stroje, textilné, povrch striekacie stroje, drviace stroje, kože a obuvi výroba, elektrické spotrebiče, výroba, elektrické stroje

Štítky: plameň plynu, automatické striekacie pištole, cement striekacie stroje, blowtorch, cement postrekovač stroj, tervis pohár vody, rongpeng, automobilový striekacie pištole, tlmičom, zbraň farba.


( 1 Hodnotenie )

Počet