Sandblasting Zbraň Sandblast Stroj Pneumatické Sandblaster Striekacia Pištoľ Na Odstraňovanie Piesku Tryskanie Prenosné Gravitácie Nastaviteľné Nástroj

€11.66


Popis:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Pneumatické tryskanie zbraň môže upraviť tryskanie prietok na vrhanie piesku.a vymeniteľné trysky.

Ľahký celý hliníkový trup materiál,protišmyková rukoväť.jednoducho stlačte tlačidlo. jednoduché ovládanie.Zahusťovanie pozinkované tryska , jednotný účinok piesku výroby je dobré . Vysoká tvrdosť ocele cievka.Odstránenie na väčšie časti, ktoré vyhral zapadajú do skrine.

Rozsah použitia: Vhodný pre použitie v oblasti výroby, údržba automobilov, automobilových krásy, mechanických zariadení a iných odvetví, určený pre všetky druhy svetelných a malé kovové rohy, sprej na leštenie, hlavné okraj, surové hrany,kožušiny, edge,obväz, odstraňovanie hrdze detaily, odstraňovanie hrdze podrobnosti obliekanie.

Prenosné gravitácie sandblasting stroj je prenosný, vyrobené z ľahkých hliníkových materiálov, ktoré je vhodné na prevádzku, určený pre všetky druhy svetelných a malé kovové rohy, sprej na leštenie, primárne hrán, odstraňovanie hrdze detail obliekanie.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková Zliatina + Plast

Farba Dodanie Metóda: Vstrekovanie

Hrniec Kapacita: 21LBS

Pracovný Tlak: 90PSI

Spotreba vzduchu: 7CFM ROKU 1781/MIN

Príjem Konektor: 1/4"

Tryska Priemer: 6 MM

Veľkosť produktu:280x270x6MM

Farba: ako na obrázku zobraziť

Použitie: určený pre všetky druhy svetelných a malé kovové rohy, sprej na leštenie, surové hrán, odstraňovanie hrdze detaily.

Package Zahrnuté:

1*Sandblasting Zbraň

Poznámka:

Tento produkt je vysoko presné derusting .Nie testovať piesku prietok rukou, zatiaľ čo je práca.Prosím, nosiť gumové rukavice a prachotesný okuliare.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm(0.04"-0.12")meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Spätná väzba:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Neváhajte a napíšte nám, ak akékoľvek otázky budeme odpovedať v 12 hodín. Neotvárajte spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu ľahko , dôverujte nám a pošlite nám e-mail priamo , všetky problémy môžu byť vyriešené.

Prosím, láskavo nám 5 STAR Postive feedbcak ak ste spokojní s našimi položky a služby.

Návrat položka musí byť v pôvodnom stave, odoslané položky späť na adresu sme vám povedať.

Kúpna cena bude vrátená, ale prepravné náklady nie je vratná ak kupujúci kúpiť výrobky v omyle ,kupujúci je potrebné, aby si mohli dovoliť návrate lodné náklady .

Kontaktujte Nás:

Prosím, neváhajte poslať správu na nás, Či tam je nejaký problém.

Neváhajte sa na nás pýtajú, o pomoc, ak existuje akékoľvek môžeme urobiť pre vás.

POZNÁMKA:

Dovozného Cla, Daní a Poplatkov, položky, ktoré sa Kupujúci znášať, nie sú obsiahnuté v jednotkovej ceny a prepravné náklady.

Prosím, informujte sa u Zvyky svojej krajiny o množstvo a detaily pre tieto dodatočné náklady pred objednávky.

Štítky: zbraň sandblast, piesok sandblast, piesok výbuch, vzduchu vyhodiť zbraň, mini sandblasting zbraň, erika, tryska sandblast, vyhodiť zbraň, prenosný stroj na vrhanie piesku, zbraň sprej.


( 4 Hodnotenie )

Počet