Nové Xiao Mijia Smart Dvere & Window Sensor 2 bluetooth 5.1 Svetlo Detekcie Otvorenie/Zatvorenie Záznamov Nadčas Neuzatvorené Pripomienky

€8.02


Nové Xiao Mijia Smart Dvere & Window Sensor 2 bluetooth 5.1 Svetlo Detekcie Otvorenie/Zatvorenie Záznamov Nadčas Neuzatvorené Pripomienky

Poznámka:

Senzor musí byť použité s Xiao Multimode Bránou

Špecifikácia:

Parameter

Značky

Xiao

Názov

Dvere & Window Sensor 2

Veľkosť

34*32.7*14.5 mm

Bezdrôtový Protokol

bluetooth 5.1 BLE

Batérie

CR2032(Vstavaný)

Pracovná Teplota

-10℃-50℃

Prevádzková Vlhkosť

0%-95%RH

Package Zahrnuté:

Xiao Mijia Smart Dvere & Window Sensor 2

Používateľská Príručka

Predpredaj tipy

• Vzhľadom na obmedzené množstvo pre-predajnú cenu, nezaplatené objednávky môžu byť zatvorené. Ak si potvrdiť potrebu, prosím zaplatiť v čase.

• Produkt je v pre-predaj fáze a Xiao je ešte na trhu.

• Dodacia lehota by mala začať v septembri 9nd.

• Po úhrade, prosím, rozšíriť, aby čas spracovania o 30 dní.

Nákup tipy

- Prosím, prečítajte si nasledujúce detaily produktu pred nákupom.

- Tento výrobok musí byť používaný s výrobku s Bluetooth bránou. Môžete tiež zobraziť stav zariadenia, po spojení s mobilným telefónom cez Bluetooth (tam je vzdialenosť limit pri používaní mobilného telefónu spojenie, a to bude odpojená potom, čo stratil spojenie Bluetooth).

- Ďalší nákup možnosť je "Xiao inteligentná brána". Ak nemáte bránu pripojiť do vášho domova, vám odporúčame zakúpiť spoločne.

Xiao Senzor 2 pre dvere a okná

• Otváranie a zatváranie a svetelný senzor dva v jednom, viac interaktívne scény.

Otvorenie a zatvorenie záznamov, Mobilný telefón synchrónne push*, Čas nie je uzavretá pripomienku, Nový svetelný senzor, Prístup Xiao AI reproduktor hlasová vysielanie.

Existujú záznamy na otvorenie a zatvorenie

• Môžete si tak byť istí, keď idete von.

Cez magnetickú indukciu na dvere a okno senzor, sudca otváranie a zatváranie štátu. Po preniknutí Bluetooth bránou, môžete skontrolovať stav zariadenia, prostredníctvom mobilného telefónu, kedykoľvek a kdekoľvek Prepojenie "Xiao AI speaker"

• Stav môže byť vysielanie hlasu*

Môžete komunikovať s Xiao AI reproduktor doma do vysielania hlasu, a budete vedieť, kedy sa dvere a okná otvorené a uzavreté.

Novo pridané svetelný senzor

• Vnímanie svetla, prepojenie ďalšie scény.

Keď svetelný senzor sníma, že okolitého svetla, stáva tmavé, to môže byť spojené s inteligentným lampa uvedomiť si scénu automatické osvetlenie po otvorení dverí na noc*

Prístup k Mijia app

• Zaznamenať dennú asistent.

Prostredníctvom prístupu k Mijia aplikácií, môže to byť spojené s inými inteligentnými zariadeniami v domácnosti. Napríklad, keď pet plot je otvorený, inteligentný fotoaparát môže automaticky nahrávať video, nahrať do cloudu, a zatlačte pripomienky a malé videoklipy na mobilný telefón.

Viac spôsobov, ako hrať, ktoré ste vytvorili.

Malé telo, vložiť dizajn, je možné nalepiť na akýkoľvek otvorenie a zatvorenie zariadenia v dome. Nech tradičné zariadenia v dome sa stal členom smart home. Je ľahké nainštalovať a pripojiť sa.

• Inštalácia:

1. Odtrhnite ochranný film.

2. Pokúste zladiť pri inštalácii.

3. Montážny je menšia ako 18 mm.

• Pripojte sa:

1. Otvorte Mijia aplikácie a pridať zariadenia.

2. Naskenujte kód QR produktu.

3. Je pripojenie úspešné.

*Mobilný telefón synchrónne push, abnormálny stav pohotovosti, prístup do funkcie Mijia prepojenie Xiao AI reproduktor vysielanie, musia byť použité s Bluetooth bránou alebo inteligentných produktov so zabudovaným Bluetooth brána funkcia.

*Uvedomiť si scénu z otvorenia dverí a osvetlenia v noci, je potrebné vytvoriť inteligentný scénu prostredníctvom Mijia aplikácie a používať ho s Bluetooth bránou alebo inteligentných produktov so zabudovaným Bluetooth brána funkcia.

*Počas inštalácie, pokúste zladiť inštalácie značiek na strane hlavnej a magnet, a vložiť ich do požadovanej otváranie a zatváranie oblastiach (odporúča sa, aby sa snímač orgán byť nainštalovaný na pevnom povrchu otváranie a zatváranie oblasti, magnet by mal byť nainštalovaný na aktívny povrch otváranie a zatváranie oblasti, a inštalácie medzera by mala byť menšia ako 18 mm, ak sa dvere a okná sú zatvorené)

Štítky: clanche xiao dvere, xiao mijia 3, úradný xiao, mi xiomi, 1SE, mi brána 3, Bluetooth, mijia, ble bránou, mijia xiao.


( 2 Hodnotenie )

Počet