Skladom Pôvodný Xiao Mijia Auto Indukčné Foaming Ručné Umývanie Riadu Automatický Mydlo 0,25 s Infračervený Senzor Pre Inteligentné Domy

€9.09


Xiao Mijia auto indukčné foaming práčka ručné pranie automatické mydla 0.25 s infračervené, indukčné

Špecifikácia

Ocenenie víťaza Good Design Award 2018 za vynikajúci dizajn

Bezdotykové dávkovače na tekuté mydlo nielen pomáha ušetriť čas a vody, ale tiež poskytuje maximálnu hygienu. Jej kompaktné telo vyrobené v minimalistický dizajn, ľahko zmestí do každej kúpeľne a nechať tie príjemné pocity z používania.

Automatické non-kontakt odpoveď

Ochrana zdravia všetkých členov rodiny začína správne umývanie rúk. Stačí natiahnuť ruku a dávkovač bude rozdávať svieža pena, ktorá bude účinne čistí vaše ruky a poskytnúť potrebnú ochranu proti baktériám. Mäkké penové pomôže naučiť aj malé deti na správnu hygienu.

Pena hlboko čistí ruky

Pre pena formácie, vzduch/mydlo pomer je prísne kontrolované na 12:1 úrovni. Špeciálny oka s mikroskopické otvory rýchlo a efektívne formy a penové mydlo, ktoré jemne pokrýva pokožku, preniká hlboko do pórov a čistenie kože na microlevel.

Výhry 99,99% baktérií

Testy v nezávislom laboratóriu ukázali, že špeciálne mydlo, pena odstraňuje až 99,9% энтеробактерий, baktérie Zlaté стафилококка, kandidáti, Biela a ostatné najviac spoločnej domácnosti mikróby.

Prírodných rastlinných komponentov

Mydlo obsahuje francúzsky parfum prísady od LMR, získané na základe prírodných rastlinných extraktov. Na MiHome automatický dávkovač prichádza s antibakteriálne tekuté mydlo, kozmetické mydlo je možné zakúpiť samostatne.

Bojuje proti baktériám

Účinne bojuje domácich baktérií a chráni zdravie všetkých členov rodiny. Jeho komplexná vôňa kombinuje tóny kvetín, jahody a citrusové plody. Je to nielen účinne chráni proti baktériám, ale aj pomôže, aby si zvykla na pozitívne rozčuľovať.

Aminokyseliny mydlo

Bohaté na aminokyseliny, mydlo založené na prírodný kokosový olej účinne hydratuje a nie utiahnite kože na rukách. V jeho vôni jemne prepletené poznámky orange a kvety, pripomínajúce šťastné chvíle v živote.

Jedna fľaša vydrží dlho

Citlivé Ovládanie umožňuje dať dostatok pena pre dvoch rúk. Jedna fľaša 320 ml vydrží 400 dávky, dokonca aj veľkej rodiny, bude to mať 50 dní.

Kompaktný a výkonný motor

Kompaktný elektromotor je umiestnený v tele zariadenia na špeciálne gumové obloženie. To nie je len tvorí objem peny, ale tiež je takmer ticho. Okrem toho, vďaka nízkej spotrebe energie iba 4 AA batérie, bude mať dosť za celý 9 mesiacov práce.

Klasický dizajn

Kompaktný bývanie dizajn dávkovač pokračuje v tradícii minimalizmu Mijia zariadenia, ktoré umožňuje, aby sa ľahko zmestí do každého interiéru, v kuchyni alebo kúpeľni. Fľaša s mydlo je vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, s matným povrchom, vyčistenie a čistý obraz zariadenia.

Štítky: xiao mijia 3, Xiao, mija xiao, mi xiomi, ručné umývačky, mijia, mijia xiao, batery xiao mija, sonoff fob, xiao mi dávkovač.


( 1 Hodnotenie )

Počet