Aqara vypínač D1 Zigbee Smart Wireless Tlačidlo Svetlo Diaľkové Ovládanie Nulovú Líniu Požiaru Drôt WiFi Prepína Č Neutrálny Pre MI Homekit

€8.96


AQARA Smart home súpravy

Rozdiel Medzi Starým a Novým Verison

D1 Vypínač

Stará Verzia Vypínač

Indikátor Na prednej strane panel Pod panel

Funkcia

Podpora tri tlačidlo prepnúť

● Až 6 spúšť režimy po prepnutie na prepínač bezdrôtovej komunikácie

(Troch Kľúčových Ľavé tlačidlo, pravé tlačidlo, prostredné kliknite na tlačidlo, kliknite pravým a ľavým tlačidlom myši, v strede vľavo kliknite pravým stredné tlačidlo)

● Ochrana proti preťaženiu funkciu (iba nula-oheň verzia prepínač) Jeden Prepínač(Jedno Kliknutie) Dvojitý Prepínač( Ľavé tlačidlo, Pravé tlačidlo, ľavé a pravé tlačidlo Kliknite na tlačidlo súčasne)

Moc

● Žiadne Neutrálne: single-key/dvakrát tlačidlo single-kanál zaťaženie maximálne 800W, dvakrát tlačidlo celkový obvod zaťaženie maximálne 1600W; ● Tri-tlačidlo single-kanál zaťaženie maximálne 1600W, celkový obvod zaťaženie maximálne 1600W;

● S Neutrálnym: Single-key/double-key/tri-tlačidlo single-kanál zaťaženie maximálne 2200W, celkový obvod zaťaženie maximálne 2200W.

● Žiadne Neutrálne --jedného kľúča maximálne 800W;

● Žiadne Neutrálne --dvojité tlačidlo maximálna 800W na kanál, dvojité tlačidlo celkom 1600W;

● S Neutrálnym --Max 2500W

Podporované Aplikácie D1 jediné tlačidlo a dvakrát tlačidlo môžete podpora Pre Mijia APP a HomeKit.

D1 tri tlačidlo follow-up support HomeKit Podporu Pre Mijia APP. Aqara Domov. HomeKit

Podporované brány ● D1 tri-tlačidlo v súčasnosti podporuje iba Aqara bránou, Pre Xiao Mijia multifunkčné bránou V2, a Pre Xiao Mijia smart multimode bránou.

● D1 jediné tlačidlo a dvakrát tlačidlo podporuje Aqara bránou, Pre Xiao Mijia multifunkčné bránou V2, Pre Xiao Mijia smart multimode bránou, Pre Xiao Mijia klimatizácia spoločník V1, Aqara klimatizácia spoločník upgrade verzia, G2 fotoaparát okrem Pre Mijia multifunkčné bránou V1, všetky ostatné sú podporované.

Skontrolujte pripojenie k bráne, Stlačte tlačidlo 3 krát krátko Stlačte tlačidlo 5 krát rýchlo

Elektroinštalácie D1 dvojité tlačidlo: L1 právo L2, vľavo

Tri tlačidlá: L1 ľavej L2 uprostred L3 právo Staré dvojité tlačidlo: L1 ľavej L2 právo Vzhľad sa mierne zmenili, ako môžete vidieť na fotografii. Verzia s 3 tlačidlá sa, v starej verzii tam boli maximálne dve tlačidlá. Indikátor D1 je Na prednej strane panel a stará verzia je Pod panel Vlastnosti spínačov Aqara D1(Trvať tri tlačidlá ako príklad) Č Neutrálne single/Double Key maximálne 800W S Neutrálnym jedna/dve/Tri kľúčové maximálne 2200W

Stlačte Prostredné tlačidlo na prepnutie na 8 sekúnd, kým sa začína modrá kontrolka, pripojenie by malo byť stanovené bez problémov, ak zrazu to nie je práca out, môžete sa pokúsiť urobiť bez aplikácie.ak to chcete urobiť, Dlho stlačte akékoľvek tlačidlo na stene, dokým sa nezobrazí indikátor bliká modrým svetlom a nechať ísť, čo naznačuje, že prepínač bolo obnoviť.

Štítky: aqara prepnúť na stenu, aqara prepínač, smart home, dlaždice gadgets, fotoaparát broadlink, aqara b1 motora, elektrický spínač pomocou časovača, tuya zigbee, homekit prepínač, programátor alexa.


( 5 Hodnotenie )

Počet