Kúpeľňa Zásobník Praktické Make-Up Organizátor Domácej Kuchyni Hotel Živice Kefka Uterák Držiteľ Mramorový Vzor Obdĺžnikový Domácnosť

€11.24


Popis:

Zásobník je ideálny pre úhľadne sprostredkovanie a iné márnosť essentials, je dostatočne veľká položky bez zaberajú veľa miesta.

Pomocou kvalitnej živice materiál s mramorový vzor, špeciálne Čínsky štýl, atrament a wash dizajn, ktorý má zmysel pre umenie.

Je vodotesný, poškriabaniu odolné a ľahko sa čistí, môžete jednoducho utrite čistou vlhkou handričkou.

Viacúčelový, môžete použiť ako držiak na mydlo, uterák zásobník, šperky zobraziť zásobník a tak ďalej, vhodný pre kúpeľne, wc nádrž, umývadlo, márnosť pulte, kuchyňa a ďalšie miesta, ktoré chcete.

Dno prijať anti-slip gumové podložky, ktoré je stabilné na rôznych povrchoch, praktické a vynikajúci vzhľad.

Špecifikácia:

Názov Položky: Kúpeľňa Zásobník

Farba: White/Black

Materiál: Živica

Veľkosť: Asi 25.6x11.1x2.5 cm (L x W x H)

Package Zahrnuté:

1pc x Kúpeľňa Zásobník

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode. Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky). Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná. Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Štítky: vroom dekorácie, box make-up organizátor, plat štyri, sequined make-up držiteľ, make-up okno storag, make-up orgán, organizér box kúpeľňa, arcyrlic make-up skladovanie, čarovná sneh, škrabka, make-up zásobník.


( 1 Hodnotenie )

Počet