Priehľadný priehľadný Akrylový make-up, Kozmetické Organizér Držiak na Šperky Zobraziť Okno Kúpeľňa Skladovanie Prípade s 8 Mriežky

€6.40


Popis

Make-up kozmetické organizér je vyrobená z vysoko kvalitného akrylu. S 8 sietí úložný box o rganizes make-up a udržuje pultu čistý a uprataný. Všetky mária chce, aby jej ukázal najkrajšie kedykoľvek a kdekoľvek! Tento make-up organizuje je najlepší darček pre špeciálne ženy vo vašom živote.

Funkcia

- Farba:Transparentné.

- Materiál: Akryl.

- Veľkosť: Cca. 25.5 x 9.0 x 4.8 cm.

- Vhodný pre profesionálne a domáce použitie. Retangular tvarované, veľmi krásne.

- Môžu byť použité pre rôzne make-up položky, ako je rúž, lesk na pery, riasenku, nadácie a mnoho ďalších.

- Tento kozmetický organizátor displej stojan je vyrobený z vysoko kvalitnej posilnené akryl, jednoduché na čistenie a umývanie.

- Čistý dizajn, ktorý môže lepšie zobrazenie kozmetiku,a môžete nájsť váš rúž alebo iné vec chcete získať rýchlo, tak, že môžete ušetriť váš čas.

- Môžete umiestniť ho na vašej kúpeľne márnosť, štúdia stoly, spálne, bielizník, alebo kdekoľvek chcete ho môže udržať váš stôl, wc, skladovacia miestnosť, kúpeľňa, spálňa čisté a upratané.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z Dôvodu svetelný efekt,monitory, jas,ručné meranie a podobne, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie zoznam

1 x make-up, Kozmetické Organizér

Štítky: boho šperky box, anime obrázok prípade, acrilic boxy, box starostlivosť o pleť, kuchyňa kúpeľňa úložný box, ply úložné boxy, organizátor box kúpeľňa, kompozitné akrylové okno, acryl box, paravan kúpeľňa skladovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet