3ks Jasné Bavlna Loptu a Tampón Držiak s Vekom, Dávkovač na Skladovanie Pohárov pre tvoria Podložky, Kozmetika, Kúpeľňa

€7.42


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

3ks Jasné Bavlna Loptu a Tampón Držiak s Vekom, Dávkovač na Skladovanie Pohárov pre tvoria Podložky, Kozmetika, Kúpeľňa

[Premium Materiál] bavlnený tampón organizátor má pevný rám, silné a dostatočne odolné pre vás na použitie. Je to oveľa silnejšie, než ktorý je vyrobený zo skla, ktoré zaisťuje jeho odolnosť a zabezpečenie z ujmy a poškodenie.

[Multi-funkčný] - zaoblené základom nášho držiaka poskytuje dostatok priestoru pre uloženie veľa vecí. Bavlnené pad kontajner je určený na uloženie kúpeľňa vata, qtips, bavlna gule, bavlna kôl, tvoria podložky, kozmetika atď. To je veľmi univerzálny a môže sa použiť aj na ukladanie školských potrieb, kancelárskych potrieb a domáce náradie.

[Ľahko sa Čistí a Používať] - Každú jar má odnímateľné veko a široká ústa, takže prístup k kúpeľňa potreby a príslušenstvo ľahko. Okrem toho, telo si vyžaduje minimálnu údržbu, pretože je odolný voči prachu a škvrnám. Rýchle umyte mydlovou vodou je všetko, čo je potrebné lesklé znova.

[Jasný a Moderný Dizajn] - Jednoduchý moderný dizajn s krištáľovo priehľadné farby zodpovedá dekor, čo držiteľ ponúka štýlové miesto na ukladanie v dome, nie len pre kúpeľňa, tiež ideálny v kuchyni.

[Size]bavlnenou handričkou bavlna loptu box:7x7x10.8 cm,kozmetické uterák box:7x7x11.5cm

Farba: transparentná

Materiál: PS materiál

Balenie zoznam:

2 * bavlnenou handričkou box

1 * kozmetické uterák box

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: tpe bábika celebrity, tpf 10 opaľovací olej, uv lampa e27 vnútorné, throthle telo uchopenie, uv lampa 32w sušenie, strešné okno nálepky mg, uv lampa 6v osmózy, muži gt hybrid bicykli, neptún je 17 2 koľajnice.


( 0 Hodnotenie )

Počet