2L/3L Orange Strane Tlak Spúšť Postrekovač Fľaše Nastaviteľná Medi Tryska Hlavu Manuálnej Kompresie Vzduchu Čerpadlo Spreji 1 Ks

€6.16


Horúce Produkty Funkcie: 1.Používané na ochranu rastlín, jednoduché použitie pre striekanie škodcov, buriny a choré rastliny 2.Silný pohodlné čerpadlo rukoväť pre bezpečné a pohodlné pracovné 3.Plne nastaviteľným postrekovačom z jedného jet na jemnú hmlu 4. Vyrobené z PE,PP a Medi 5.Trvanlivý,vysoko kvalitné postrekovač hlavu Špecifikácia: 2L 3L Vlastnosti: Nastaviteľné Použitia: Čistenie, Dezinfekcia atering Tryska Materiál: Meď Práce Tlak: Okolo 0,2-0,3 Mpa Balenie: 1 ks Poznámka: rozmer výrobku výkres je ručné meranie a môže mať 1-2 mm chyba. V dôsledku rozdielov v počítačové monitory, môžu existovať rozdiely farieb, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. prosím pochopiť.

Štítky: orangee, sprej nepremokavé, chrono trigger, čerpadlo žena, postrekovač, Záhradný postrekovač, nestriekajte vodu postrekovač, v tryska, atóm sprej, žehlička na spájkovanie.


( 5 Hodnotenie )

Počet