Univerzálna USB Rozhranie Auto DAB Digitálne Rádio Audio Prijímač, FM Anténa s LX9A

€22.74


Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Funkcia:

Tento produkt je vhodný pre všetky modely, nie je potrebné inštalovať žiadne pre APK software, č FM prenos, stačí si prečítať U diskov, ktoré chcete prehrať.

Plug and play, zapojte zariadenie do auta USB rozhranie na prehrávanie, a potom upravte prijaté DAB signál úpravou auto je zvukové zariadenie U disku v režime prehrávania. Pôvodný auto tlačidlo prevádzky prepínače rádio zbaviť triviálne manipulácia a bezpečnú jazdu.

Prístroj je jednoduchý na inštaláciu riešenie pre príjem digitálneho audio vysielanie v autách alebo iné multimediálne zariadenia, kde spojenie cez kábel USB je k dispozícii s MP3 prehrávanie schopnosť.

Tento digitálny audio broadcasting zariadenie je plne kompatibilné s DAB ETSI 300 401 štandard. Podpora ETSI TS102 563 DAB+ štandard.

Podpora auto miestne vyhľadávanie. Podpora RDS funkciou.

DBA Prijímač len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácie:

Typ položky: DBA Prijímač

Materiál: ABS

Veľkosť: 7x2.4x1cm/2.7x0.9x0.3v

Anténa: 3 m/118in

Farba: Čierna

Napájanie: USB-A DC-in

Frekvenčný Rozsah: 174.0 MHz-240.0 MHz

Množstvo: 1 Ks

Prevádzka:

1.Nainštalujte aktívnu anténu.

2.Zapojte dab+U prijímač do USB konektor a vyberte USB zdroj zo svojho auta alebo iné MP3 prehrávač, Ak máte pochybnosti, ako vybrať USB zdroju, pozrite si prosím v návode na použitie vášho Bluetooth box.

3.Stlačte tlačidlo skenovať. Skenovanie led Červená a zelená šumivé. Keď je to hotové DAB zariadenie sa reštartuje a prvý DAB kanál zo zoznamu dostupných staníc bude vybraný a automaticky prehrá raz do medzipamäte je hotové. Vezmite prosím na vedomie: všetky dostupné stanice budú uvedené ako MP3 súbory v koreňovom priečinku po skenovania.

4.Ukladanie do vyrovnávacej pamäte (zariadenie načíta dáta pred player )je potrebný na vyrovnanie vnútorných alebo vonkajších (straty signálu)faktory s cieľom udržať prehrávanie z koktanie.

5.Celková vyrovnávacej pamäte čas zvyčajne trvá 8-15seconds( v tomto čase indikátor stavu led bliká ).

6.Môžete vybrať iný kanál stlačením ĎALŠIU/PREDCHÁDZAJÚCU skladbu tlačidlo na vašom Aute, médiá alebo iné MP3 prehrávač.

7.Signál je dobré vždy zelené. keď signál je strata alebo slabé červené svetlo alebo červená-zelená šumivé.

Inštalácia antény:

Je dôležité nainštalovať DAB antény na správnom mieste. To je nalepiť na hornom ľavom alebo pravom rohu čelnom skle auta zvyčajne. Niektoré čelné sklo ochranný film má kovový materiál, možno oslabiť signál, je lepšie odstrániť malý kúsok pod antény miesto.

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Pre kompatibilitu dôvodov, niektoré kanály sa už zmeniť kanály.

Balenie Obsahuje:

1 x DAB Prijímač

1 x Anténa

1 x užívateľská Príručka

Štítky: jinserta prenosné rádio, audi a3 čip, dab, auto dab rádio, fm rádio tuner prijímač, rádio usb, sd, rádio retro vintage, rádio sw, 3 Band Rádio, auto dab.


( 1 Hodnotenie )

Počet