Prenosný Mini Lekársky Digitálny Prsta Pulzný Oximeter OLED Kyslíka v Krvi, Sýtosť Meter Prst Monitor Farebný displej s lanom

€3.87


Prenosný Mini Lekársky Digitálny Prsta Pulzný Oximeter OLED Kyslíka v Krvi, Sýtosť Meter Prst Monitor Farebný displej s lanom Funkcie: 1.Meranie výkonu podľa slabé uzávery: po pulz náplň stupeň je 0,5%, v kyslíka v krvi a srdcovej frekvencie hodnoty môžu byť zobrazené správne. 2.Anti-interferencie schopnosti okolitého svetla: v Porovnaní s meraním hodnoty v tmavej miestnosti, meranie hodnoty kyslíka v krvi, za krytý prirodzené svetlo a existujúcich svetelných zdrojov je menej ako ± 1%. 3.S funkciou switch: ak nie prst je vložená, bude automaticky vypne po 8 sekundách. Popis: 1.Výrobok je malé rozmery, nízku hmotnosť a ľahko sa prenáša. Nízka spotreba energie. Špecifikácie: Displej :OLED, Farba:modrá biele Materiál: Plast Elektronika Napájanie: 3V 2 * AAA Veľkosť:58*32*34cm BPM:30-250bpm SpO2:70-100% Weigth:45g veľkosť balenia:90*60*40 mm Balík Zahrnuté: 1 * Prsta pulzný oximeter(batérie nie include) Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: koncentrátor kyslíka, jednoduché prst pulzný oximeter, lekárske istrument, horúčka meter, meter kyslíka, wego tepovej frekvencie, krvný pressur meter, oximet, príslušenstvo medic, olivový koncentrátor kyslíka.


( 1 Hodnotenie )

Počet