TLC6000 Dynamické EKG Holter Prenosné EKG Stroj 12Lead 24h Analyzer Záznamník Zdravotnej Starostlivosti Electrocardiograph Monitor PC Softvér

€392.05


Úvod:

TLC6000 Dynamické EKG Systémy prijať 12-viesť systém medzinárodného štandardu, ktorý môže trvalo záznam EKG priebeh 48-hodinová a analýzu EKG priebeh pomocou PC softvéru. Je to uplatniteľné pre použitie v lekárskej inštitúcie a komunity.

Funkcie:

1)Prijať 12-viesť systém medzinárodnej normy, neustále záznam EKG priebeh až do 48 hodín. 2)Sync analýzy pre 12-viesť, a všetky kanály môžu byť vybrané ako hlavné analýza kanál, ktorý zabezpečuje, že QRS priebeh možno nájsť presne a bez skreslenia. 3)S viac ako 10 šablóny(napríklad fibrilácia predčasné poraziť, predčasné komorové poraziť, dlhý interval, fibrilácia predsiení, atď.) a mnoho používateľsky definované modulov, ktoré je možné takmer rozlišovať akýkoľvek druh pathologic vln. 4)Pružné fibrilácia predsiení analýza, ktorá zaisťuje, že lekári môžu používať celá alebo rozdelená AUTO/manual analýza, presnejšie v fibrilácia predsiení analýzy. 5)Všetky kardiostimulátorom(ako AAI, VVI, DDD, atď.) môžu byť analyzované silný kardiostimulátor, analýzy funkcie. 6)jednoduché alebo plné-viesť EKG v každom čase segmentu môže byť posúdené rýchle preskúmanie analýzy funkcie. 7)S analytické funkcie na 5 minút, 1 hodinu a celý heart rate variability. 8)Jedno-tlačidlo tlač, pohodlný a rýchly tlač zostáv. 9)smrť rizika u pacientov s infarktu myokardu môže byť predpovedal "HRT" analýza funkcie. 10)"T-Vlny striedanie" je dôležité, index predpovedať malígne arytmie a náhlej srdcovej smrti. 11)S QTD(disperzia QT), VCG(vektor cardiogram), VLP(neskoré komorové potenciál) a TVCG(čas vektor cardiogram) analýza moduly, hodnotnejšie v správe o analýze.

Výkon:

Olovo: štandardné 12-viesť Napájanie: jeden "AAA" batérie(Batérie nie sú súčasťou) Kalibračné napätie: 1mV±5% Úroveň hluku: ≤30µV p-p CMRR: ≥60dB Frekvenčný rozsah: 10 hz ako benchmark, 0.5 Hz~55Hz: -3dB Nízko-frekvenčné charakteristiky: ≥3.2 s Rýchlosť skenovania: 25 mm/s±5% Polarizačné napätie: ±300mV, citlivosť: ≤±10% Minimálne meranie signálu: 50 ṁv p-p

Fyzikálna charakteristika

Nahrávač rozmer: 80.5 mm(L) × 59,5 mm(W) × 22 mm(H) Váha: cca 61.5 g(bez batérií)

Package zahrnuté:

1X TLC6000 Dynamické EKG Systém Stroja(Batérie nie sú súčasťou) 1 SetX Viesť kábel 1 BagX EKG elektródy 1X USB kábel 1X Taška 1X užívateľský manuál

Platby

1.Akceptujeme alipay a paypal tu. 2.Všetky hlavné kreditné karty a paypal sú prijímané cez bezpečné platobné procesor ESCROW. ★ Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. ★Sa prosím informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 3.S&H bude stanovená na základe LOĎ NA adresu,Dane a clá.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Vyhnúť sa niektoré zbytočné problémy, sa prosím informujte u svojho krajiny colný úrad, informujte nás, čo by sme mali vyhlásiť jeho hodnotu pred odoslaním. VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE: S&H NEZAHŔŇA CLO, LOCATL DANE ALEBO INÉ DOVOZ POPLATKY. Nie sme zodpovední za akékoľvek kupujúceho miesto cla alebo dovozu dane.

Doprava

1. Tovar bude odoslaný do 1-5 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Ponúkame na Sledovanie Kód pre všetky transakcie, bude pridaný na predaj záznamy po odoslaní sa. 3. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 24 hodín, v opačnom prípade, budeme loď vašej položky, na základe vášho www.tantra-egypt.sk adresu, takže uistite sa, že je to správne.

Záruka:

1. Jeden Rok Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo prísť s 6-mesačná záruka. 2.Ak kupujúci žiada vrátiť, ak nie je kvalita problém položky získal,vrátiť poštovné sa hradí kupujúci,a poštovného pre položku nebudú vrátené. 3.Ak položka je chybný alebo poškodený pri príchode,môže kupujúci buď požiada o vrátenie peňazí alebo výmenu,a poštovné hradí nás,medzitým,tovar musí byť vrátený. Poznámka: A. ciel nie je zahrnuté v položke hodnotu ani poštovné,ktorá by mala byť v zodpovednosť kupujúci. B. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 10 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia.VYDÁME VÁM VRÁTENIE PEŇAZÍ ALEBO VÝMENU! 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BEin pôvodný packagingand MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše eBay ID. 3. Vrátime vám plnú vyhrávať veľké sumy, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z eBay. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Štítky: ekg monitor, mortara ekg kábel, pre zdravie, pc softvér, ekg prenosný monitor, ekg monitor, krvný tlak holter, eeg senzor, contec ekg, zosi softvéru pc.


( 0 Hodnotenie )

Počet