Arm Automatický Monitor Krvného Tlaku BP Sphygmomanometer Tlaku Merač Tonometer pre Meranie Arteriálneho Tlaku S hlasom

€9.50


Čo je podsvietenie znamená?

To znamená, že má podsvietenie vždy pri meraní. Týmto spôsobom, môžete vidieť obrazovku jasne aj v tme. A vidieť zreteľnejšie na deň čas. Tiež, ak je váš krvný tlak je vysoký, obrazovky zobraziť red. ak je váš krvný tlak sa mierne high, na displeji zobraziť žltá. Ak je váš krvný tlak je normálne, obrazovky zobraziť zelená. V porovnaní s Č podsvietenie model, je jednoduchšie vidieť výsledok najmä pre staršie osoby.

Čo je anglický Hlas A ruská Hlas znamená?

To znamená, že má žiť anglický hlas alebo ruský hlas počas celého merania. Dozvieme sa, ako sa merania a výsledok. Ak nechcete, aby hlas, to môže tiež vypnúť. Prosím, vyberte si musíte anglický hlas alebo ruský hlas pri objednávaní.

Model:3colorRuVoice znamená, že má 3 farby podsvietenia a ruský hlas.

Model:3colorRuVoice-22-48 znamená, že má 3 farby podsvietenia a ruský hlas a manžeta je veľká manžeta.

Model:3colorENVoice znamená, že má 3 farby podsvietenia a anglický hlas

Model:3colorENVoice-22-48 znamená, že má 3 farby podsvietenia a anglický hlas a manžeta je veľká manžeta.

Model, ktorý má Podsvietenie a Hlas?

Pri objednávaní, názov modelu s 3color má podsvietenie . 3colorRuVoice znamená, ruský Hlas. 3colorENVoice znamená, anglický Hlas. Názov modelu bez toho, 3 farby nemajú podsvietenie, ani Hlas. Potom sa rozhodnete, musíte veľká manžeta alebo normálne putá. Názov modelu s 22-48 je veľká manžeta.

Štítky: nositeľné presion arteriálnej, tepny cievka, automatické sphygmomanometer, tlakomer omron, braun bp stroj blood presure, oximetr, automatické tlak tonometer, krvný pressur meter, ghost stick, bp monitor.


( 3 Hodnotenie )

Počet