3x2m drop steh teak pena hrať voda zariadenia raft ostrov čln Nafukovacie plávajúce jet ski jachtový prístav

€1 321.57


Naše výhody:

1.Sme továreň,takže si môžete kúpiť tovar priamo od nás,takže ušetríte peniaze za vysokú kvalitu. 2.Air track je zvárané tepla-tesniaci stroj,namiesto toho, ručne vyrobené,zabezpečovania kvality. 3.Používame 1.0 mm hrúbka especial DWF PVC plachta,odolnejšie. Tento plávajúce platformu nafukovacie je potrebné pre vodné nadšencov všetkých druhov! Použiť ju ako stabilnú platformu na čistenie a pracovať na svojej lodi, a od vody. Prax jogy na jazere alebo na vytýčenie a chytiť opálenie. Vyvediem salónik stoličky, chladič a sledujte západ slnka z vody. Môžete tiež použiť tento nafukovacie ako dok pre kajaky a vodné dosky, alebo jednoducho umiestniť niektoré plážové lehátka, alebo salóniky na hornej a užiť si vodu. Ideálne pre rybolov,dokonca si môžete urobiť jogy bezpečne na nafukovacie dok., S toľkými používa Plávať Palube je určite byť nahustené celé leto dlho. Vyrobené z vojensko-stupeň PVC pomocou GLS drop steh technológie. Ľahký a ľahko prenosný,ktoré môžu byť ľahko uložené v garáži, alebo dozadu loď skrinku. Anchor D-Krúžky umožňujú bezpečné je na zadnej strane vašej lode alebo si ho od prebíjaniu, keď na jazero, nafukovacie dock je k dispozícii v zmestí až 5 alebo 8 osoby.

Špecifikácia:

* 1mm odolné drop steh textílie (DSF) * Nafúknuté výrobku rozmery: 3 m x 2 m x 20 cm * Max zaťaženie 480kg * Max 3 osoby * Brutto hmotnosť: 40 kg * Súprava na opravu * Cestovná taška * Elektrický ventilátor * 3-ročná záruka výrobcu

Zobraziť produkt

Multifunkčné Kombinácie Pre Referenčné

Package

1pc nafukovacie platforma 1pc elektrické čerpadlo vzduch 1 súprava na opravu

Informácie o firme

HUAAO Zábavný Equpment sa nachádza v Zhengzhou , CHENAN,.špecializujeme sa na nafukovacie vzduchu sledovať,home edition,vody mat,nafukovacích výrobkov a pod 15 rokov, môžeme poskytnúť: 1) Môžeme urobiť všetky veľkosti, ako priloženom katalógu. 2)Všetky naše nafukovacie výrobky sú vyrobené skúsených pracovníkov, sme nemôže zaručiť detaily a kvalitu. 3) Môžeme urobiť vlastnú dizajn.

Štítky: eva peny, teak, veľký čln, drop steh nafukovacie, sea doo elektrické jet ski, paluba teak, mini nafukovací raft, naviják warn, elektrický prúd vody, jet ski, thruster pod vodou.


( 0 Hodnotenie )

Počet