Rodinný Nafukovací Bazén Hrubé Salónik Bazén Lete Vody Strany Dodávok Pre Malé Deti, Dospelých, Pre Vonkajšie Záhradné Dvore

€84.76


Odrážky:

1、Premium Materiál: High-pevnosť horúci uhlík tvrdý PVC vrstvený nezávislé airbag prijíma enhanced hot-melt technológie, a to je hrubé a odolné, nie je ľahké zlomiť, a to môže chrániť pokožku pred zranením, ktoré je pohodlné používanie.

2、Anti-leak Ventil: Každý airbag sa vylepšenú verziu programu anti-leak ventil. Vzduch-tesný ventil je vysoko zapečatené, aby sa zabránilo úniku vzduchu.

3、Bezpečné a Spoľahlivé: bazén môže účinne zabrániť, aby deti z pádu. Na pribrala airbag na dne účinne zabraňuje zima na zemi, vyhýba rýchly pokles teploty vody, a zabraňuje dieťa pred pádom a pichanie pri plávaní alebo hranie v bazéne.

4、Ľahko Zložiť: prenosné nafukovacie bazén s slnečník je možné sklopiť po deflácia, ukladanie 90% priestoru. Markíza nad top umožňuje svojej rodiny, aby si tieto dva štáty slnko a slnko.

5、Nafukovací Bazén: Prijíma 2020 novo rekonštruované tretej generácie bezdrôtových nafukovacie technológie, bazén umožňuje svojej rodiny, aby si bazéne bez účtovná ďalšie nástroje, kedykoľvek a kdekoľvek.

pecification: Materiál: high-pevnosť tepelná uhlíka húževnatosť vrstvené PVC nezávislé airbag

Rozmery (cca.): 210 x 150x 68 cm/ 82.68x59.05x26.77in; 260*160*68 cm/1.24*62.99*26.77; 318*180*68 cm/125.20*70.87*26.77 palec

Návod na použitie:

Po otvorení balenia, rozvinúť ho úplne, a potom položiť rovno na čisté a hladké podlahy.

Zo dna na vrchol, rozšíriť vrstvu po vrstve, rozšíriť na 90%-95% nasýtenia, a potom stlačte nadol byť rovnobežná s bazénom tela. Po 8 hodín inflácie, nie je tam žiadny vzduch úniku, a potom pridať studenej vody. Vykurovacej vody (Po zmiešaní s vodou. Teplota nesmie presiahnuť 50 Ḟc).

Po použití, otvorte spodný vypúšťacia zátka. Po odvodnenie, umiestniť bazén v chladnom mieste a suché. Potom sa otvorí výfukový ventil, úplne defláciu, dal ho v PE taške, a potom ju na chladnom mieste.

Balenie Zoznam:

1 x Bazén

Štítky: meter hrubé, Tričko, puzzl dreva, abdl dospelých plienky, tenké bazén float, letné nastaviť bazén, fontána vonkajší bazén, swimava nafukovací bazén, malý nafukovací bazén, basketbal bazén hra.


( 0 Hodnotenie )

Počet