AirTrack Omieľanie 3m Vzduchu Sledovať Nafukovacie Gymnastika Poschodí Trampolína Elektrické Čerpadlo Vzduch pre Domáce Použitie/Školenie/Cheerleading/Beach

€125.71


Poznámka : 1: Ako továreň sme vždy prispôsobený na veľkosť,farba,logo, tlač. 2: výrobok vrátane 1 vzduchu mat+ náklady na dopravu(DHL,Fedex,Ups a pod.), ale nezahŕňa clo. 3:Niektoré kupujúci musieť zaplatiť dodatočné farwayfee, ak vaša adresa mimo doprava zadarmo,dúfam, že sa vám môže pochopiť 4.V dôsledku rozdielov v displeji, prosím, dovoľte malý farebný rozdiel, myseľ opatrne! Package Zahrnuté: 1 x Nafukovacie Mat 1 x Nafukovacie Čerpadla Funkcie: - Inflating sa vykonáva v jedinej minúte. - Mat je umožňujúce pre väčšinu gymnastika a fandiť zručnosti. - Odolné 1000-Denier dvakrát nástenné textílie (Tiež známy ako Kvapka Steh Textílie). - Ľahko prenosné z telocvični na telocvični. Vzduch Poschodí je tak ľahké a malé, bude sa ľahko zmestí na zadnom sedadle vášho auta. - Nastavenie vo vašom obývacej izbe, na dvore, na pláži, kdekoľvek.

Štítky: vzduch poschodí gymnastické, airtrack gymnast, iglu stanu, airtrack gymnastika blok, air track, vzduch bounce list, pad spánku, vyhadzovač, airtrack nastaviť 3m, gymnastika air track.


( 3 Hodnotenie )

Počet