4pcs/set Auto Stan prísavky Háčik prísavky Kotva So Zabezpečením Háčik Camping Tarp Ľahko Nainštalovať Multifunkčný nástroj

€5.35


Odrážky:

1、Vhodné pre Hladký Povrch: to sa držať a držať nádherne na hladký povrch (ako auto alebo sklo), avšak akéhokoľvek plastového povrchu prísavky nebude držať, ak nie je žiadne textúry na povrchu vôbec.

2、Silný Ťažkých Bulík Anchor: Každá kotva drží až 50 libier, a kravatu struky sú testované držať až 200 libier, čo znamená, že sa môže dať aj na bicykli, nábytku alebo iných vecí, príliš veľké alebo príliš ťažké na vaše auto! Funguje na väčšine non-porézne hladké povrchy. Na bulík/prísavky háčiky bude držať na svojom mieste tak dlho, ako je potrebné.

3、Jar Háčiky: Obsahuje univerzálne široké gate jar háčiky a viaže cez heavy-duty popruhu. Tieto prísavky nalepiť na hladké laminátové povrchy, ako je sklo, lode, automobily a karavany.

4、Všestranné Použitie: Ideálny pre kravatu nadol aplikácie tam, kde nie je kotvový bod, zarážky, alebo iné zariadenie, na kotvu konvenčné kravatu pádov.

5、Žiadne Rezíduá: Žiadne lepidlo. Silné lepivé gel base sa pridá do prísavkou na poskytovanie pevnejšie držať. Prísavky bude vykonávať v chladnom alebo horúcom prostredí. Dlho Trvajúce spevnenie, a to nepríde vypnúť, kým ju odstrániť. Poskytujú veľmi silné úchyty na hladký povrch.

Funkcie:

1. Bezpečné a pevné sacie: nebojte sa o bezpečné upevnenie nákladu, každý prísavky môže podporovať o 10 kg.

2. Tento druh pevná prísavka je dobrý spôsob, ako opraviť takmer všetko, a to je dobrý nástroj pre cestovanie alebo doma.

3. Jednoduché použitie: Stačí umiestniť držiak s prísavkou na hladký a čistý povrch a zatlačte na rukoväť na bezpečné prísavky pevne. Jednoduché tábora a bude poškriabaniu vaše auto. Zároveň to môže byť tiež použitý ako pádlo doska prílohu opraviť prachový vak.

4. Široké spektrum použitia: sacom poháre sú veľmi vhodné pre hladké, čisté povrchy, ako je sklo, lode, automobily a karavany. Pomocou prísavky na kravatu stany a tarps na osobné a nákladné automobily. Môže sa umývať vodou a znovu použiť.

Špecifikácia:

Názov: Prísavkou Háčik

Materiál: plast, PVC, popruh

Veľkosť: cca 7 cm/2.76 palca v priemere asi 3,5 cm/1.38 palca) v výška

Balenie Zoznam:

Možnosť 1:

2 KS*prísavka Háčik

Možnosť 2:

4PCS*prísavka Háčik

Štítky: skrutka zem kotva, pvc plachta, stan batožinového priestoru, suv stan, klip tarp, honda cbr400 nc29 kapotáže, danchel stan, tarp, tarp stan, kemping jednoduchý kryt.


( 1 Hodnotenie )

Počet