Stan Kladivo Ľahká Hliníková Rukoväť Z Nerezovej Ocele Kladivo Vonkajšie Horolezectvo, Camping Stan Nechtov Sťahovák Kladivo

€14.89


Odrážky:

1、Jednoduché použitie a vykonávať stanu, kladivo: hlava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, rukoväť. Hliníkovej zliatiny výrazne znižuje hmotnosť výrobku, a je ľahký a prenosný.

2、Odolnosť a robustnosť: Vyrobené z vysokopevnostnej z nerezovej ocele pre dlhú životnosť a robustnosť, je možné použiť viackrát.

3、Dual-use dizajn: Nie len si to otvoriť pivo fľaša spp, ale tiež ho možno použiť s nástrojmi ako sú klince.

4、Elastické lano na konci: To je ľahké prenášanie a zavesenie v akejkoľvek polohe, batoh, stan, atď..

5、Krásny vzhľad: Vyrobené z hliníkovej zliatiny nerezovej ocele, vzhľad je vynikajúca. To je najlepšou voľbou pre osobné použitie.

Funkcie:

Jednoduché použitie a vykonávať stanu, kladivo: hlava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, rukoväť. Hliníkovej zliatiny výrazne znižuje hmotnosť výrobku, a je ľahký a prenosný.

Odolnosť a robustnosť: Vyrobené z vysokopevnostnej z nerezovej ocele pre dlhú životnosť a robustnosť, je možné použiť viackrát.

Dual-use dizajn: Nie len si to otvoriť pivo fľaša spp, ale tiež ho možno použiť s nástrojmi ako sú klince.

Elastické lano na konci: To je ľahké prenášanie a zavesenie v akejkoľvek polohe, batoh, stan, atď..

Krásny vzhľad: Vyrobené z hliníkovej zliatiny nerezovej ocele, vzhľad je vynikajúca. To je najlepšou voľbou pre osobné použitie.

Parametre:

Názov: Hliníková Rukoväť Kladivo

Materiál: hlava - z nehrdzavejúcej ocele / rukoväť - hliníkovej zliatiny

Veľkosť: cca 305*90 mm/12.01*3.54 v

Zoznam:

hliníková rukoväť kladivo*1

Štítky: s ramenami stieračov, zotrvačník s ramenami, loptu sťahovák, auto nástroj, sťahovák nástroj, auto sťahovák, pre sťahovák, injektor s ramenami, auto sťahovák, Auto repair tool.


( 1 Hodnotenie )

Počet