LED Camping Svietidla Prenosné USB Nabíjateľné Diaľkové Ovládanie Solárne Svetlo Pre Outdoorové Aktivity Núdzové Svietidlo

€11.50


Funkcie:

Široko Používané:-musia mať svietidlo pre domácich majstrov a outdoorové aktivity s 280W a USB/Solárne nabíjanie závesné LED svetlo! Nech je váš dvorek/záhrada/terasa/verandu/záhrada/grilovanie alebo na ulici kút podnikania a upgrade vaše vonkajšie atmosféru.

Tri Režimy: Tento špičkový solárne dobíjacie LED žiarovka bude upravovať ich jas na vaše konkrétne potreby s 3 rôzne svetelné režimy. Vyberte si z high-light, nízke svetlo, SOS svetlo na stretnutie s vami kedykoľvek a kdekoľvek.

Výkon Displejom a Diaľkové Ovládanie: Nie sú 25%/50%/75%/100% štyri-rýchlosť zostávajúcej kapacity batérie indikátor svieti, pripomenul, aby ste nabíjať kedykoľvek. Diaľkové ovládanie spínač a svetelný režim, veľmi pohodlné a praktické.

Úspora energie: To je 6400mAH batériový lampa z odolného ABS, poskytuje jednotné svetlo prostredníctvom konštantný prúd kvôli jeho 20pcs x 5730 LED lampa korálky. Direct-účtované v 8-10h, ponúka úžasné svetlo pre 8-16 hodín. Solárne nabíjanie, nula elektrinu.

Ľahko Prepravuje: Ľahko prenosné, tento solar spoplatnené LED svetlo svietidla bude vás nasledovať s viac toho, aby batérie všade!

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Menovitý výkon: 280W

Kapacita batérie: 6400mAH

Transformovať režimy: high light / málo svetla / SOS svetlo

Svetelný farba: biela -5000K

Vodotesný hodnotenie: IP65

Životnosť: ≥30000H

Svetelný uhol: 120 stupňov

Vstavaná batéria: 2 ks x18650 batérie

Príležitosti: práca, učenie, party, rybárčenie, kempovanie, atď.

Balenie Zoznam:

1*Camping Svetlo

1*Diaľkové Ovládanie

1*USB Nabíjací Kábel

Štítky: ir diaľkové camping svetlo, plug diaľkové svetlo, svetlé camping čítanie vzdialenej, solárne svetlo diaľkové, prenosné camping svetlo diaľkové ovládanie, camping slnečné svetlo vonkajšie, camping svetlo diaľkové w, wii diaľkového svetla, camping stan diaľkové svetlo, lampa diaľkové svetlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet