Čierna EVA Účtovná Puzdro Taška Ochranné puzdro Radič Cestovná Taška Pre Sony PS5 Radič Gamepad Ochrany Taška Skladovanie Taška

€2.40


EVA Účtovná Puzdro Taška Ochranné puzdro Radič Cestovná Taška Pre Sony PS5 Radič Gamepad Ochrany Taška Skladovanie Taška

Odrážky:

1、Navrhnutý Špeciálne pre PS5 Gamepad: Novo navrhnuté a vyrobené špeciálne navrhnuté na PS5 gamepad, a má vynikajúcu ochranu, ktorá chráni reproduktor nárazmi a poškriabaním.

2、Ľahký a Ľahko sa prenáša: nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú, to môže byť ľahko uložené, je jednoduchšie a obchod gamepads vonku, tak, že vaše obľúbené gamepads sú chránené pred poškriabaním a prachom.

3、Najnovšie Skúsenosti Dizajn: Zips otvorenie, odolné vzhľad a mäkké interiér umožňuje jednoduchý prístup k gamepad, s remienkom na ruku, ľahko sa prenáša.

4、Pevný Materiál: exteriér je vyrobený z pevného EVA materiálu, a interiéru, je vyrobený z mäkkej tkaniny, ktorá chráni radič z žiadny vplyv alebo škrabance.

5、Bezpečné a Spoľahlivé: skladovanie taška je shockproof, prachu odolné a nepremokavé, ktoré môžu chrániť vaše obľúbené pre PS5 gamepad radič od vplyvov, škrabance a ryhy.

Špecifikácie:

Materiál: EVA a nylon

Farba: čierna

Veľkosť: cca 15*19*7 cm/5.91*7.48*2.76 palec

Váha: cca 98g

Fit: pre PS5 herný ovládač

Množstvo: 1pcs (s výnimkou iné príslušenstvo na obrázku, len úložný vak)

Balenie Zoznam:

1*Skladovanie Taška

Štítky: kryt ps5, ps3 slim cestovné puzdro, hry a dym ps4, PS5, prípade gamepad ps4, playstation 4 pro usb port, taška kontroly ps4, ps5 remap, sony ps5 prípade, Ovládanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet