Cestovné Skladovanie Nosiť Tašky Pre PS5 Herné Konzoly Účtovná Ochranné puzdro Taška cez Rameno Pre Playstation 5 PS5 Radič Kabelka

€18.68


Funkcie: 1. Perfektný Dizajn: Táto cestovná taška je určená pre PS5. Táto taška pre PS5 má priestranný interiér, ktorý je možné upravovať. Je ideálny pre DUALSHOCK 5 konzoly, napájací kábel, USB kábel, slúchadlá alebo iné doplnky, ktoré potrebujete, tento prepravný vak pre PS5 môže dokonale držať ich.

2. Vysoká Kvalita Materiál: prípad pre PS5 je vyrobený z nepremokavého a shockproof textílie, eco-priateľský a trvanlivé, s vnútorným plnenie, v prípade môže chrániť váš prístroj na PS5 od vode, poškriabaniu a nárazom.

3. Inovovaný Taška: skladovanie taška je zabalené v kvalitnej mäkkej Oxford látky, ktoré je pohodlné, aj keď nosíte ho na dlhé vzdialenosti. Nastaviteľné ramenné popruhy a rozšírila podložky, aby to pohodlné zavesenie na plecia, a môžete mať vaše obľúbené hry konzoly s vami a užite si zábavu hry.

4. Väčšia Kapacita: Táto cestovná taška na PS5 je väčšie ako obyčajné tašky, to predstavuje celkovú veľkosť 40 * 28 * 10 cm/15.75*11.02*3.94 je ultra-tenké skladovanie vrecko pre PS5.

5. Komplexná Ochrana: V prípade PS5 je obklopený shockproof bavlnenej tkaniny a to má mäkké vrecko priestoru vo vnútri, ktoré môžu poskytnúť extra ochranu pre vaše obľúbené herné konzoly, gadgets, ovládače, káble a ďalšie príslušenstvo. Perfektné riešenie pre cestovanie PS5 ochranu.

Špecifikácie:

Materiál: Oxford handričkou

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-vodotesný, prachotesný

Farba: Čierna

Vhodné pre: pre PS5

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: kryt ps5, hra senzor, ps3 slim cestovné puzdro, 5 playstation, hra stick, veľké konzoly taška, consol ps4 pro, playstation oblek prípade, playstation 5 konzoly na videohry, taška ps5.


( 0 Hodnotenie )

Počet