Nintendoswitch Prípade Nintend Prepínač Príslušenstvo Veľký Úložný prepravný Vak & Nitend Prepínač Prenosný Kryt pre Nintendo Prepínač Hra

€5.62


Sáčku:

1. Ručné/crossbody, jediný ramenný dizajn, vnútorný dizajn s príslušnými hlavnej konzole slot / rukoväť slot / oheň krava slot /drážka pre kábel /popruh slot/ 21pcs hra card /1pc čistého vrecka, a pre PRO rukoväť môže byť umiestnená.

2. Vnútorný EVA anti-seizmické materiál môžu byť použité na ukladanie kompletný set pre Prepínanie príslušenstvo, ako je napríklad hlavné konzoly, nabíjanie sedadla, napájací adaptér, drôt, hry, karty a pod.

3. Zabudovaný materiál môže byť odstránené, a môže byť tiež použitý ako iné ukladacie tašky na riadny krát.

Špecifikácie:

Materiál: 1680D Oxford handričkou +EVA

Farba: Čierna

Veľkosť produktu: o 30*26*13.5 cm / 11.8*10.23*5.31"

Čistá hmotnosť: 830g

Kompatibilný model: pre Nintend Prepínač

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Poznámka: k Dispozícii sú 3 verzie vaku výber, prosím, zvoľte sa vám páči najviac! Balíky Obsah: Sáčku : 1 * Veľký Úložný Vak + 1 * Obrazovka Ochranný Film + 4 * Čiapky pre Nintendo Prepínač ( Iné položky nie sú include), Taška B : 1 * Veľký Úložný Vak B + 1 * Obrazovka Ochranný Film + 4 * Čiapky pre Nintendo Prepínač ( Iné položky nie sú include), Taška C : 1 * Veľký Úložný Vak B pre Nintendo Spínač (nie je dar ) (iba Taška, Ostatné položky sa nezahŕňa)

Štítky: pleť prepínač, batéria e58, gamepad prepínač, v úmysle prepínač, nintendo prepínač controlers, prípade prepínač, ika skladovanie, NINTENDO PREPÍNAČ, X03, prepínač nintendo prepínač ns pro.


( 2 Hodnotenie )

Počet