ZPDECOR 20-25 cm(8-10 inch) 50pieces/veľa Zvolený Predseda Kvalitných Prírodných Krásne Divoké Morčacie Krídla Pierko na DIY a Karneval

€15.30


Aostrich pierko,umelé pštrosie perie,hromadné pštrosie perie,lacné pštrosie perie,veľkoobchod pštrosie perie,pštrosie perie na predaj,pštrosie perie trim,zlato pštrosie perie,pštrosie oblaky peria,pštrosie oblaky,pštrosie oblaky peria na predaj,farbené pštrosie oblaky peria,pštrosie na predaj,lacné pštrosie perie boas,pštrosie perie svadobné šaty,farbené pštrosie perie,farbené pštrosie oblak, pierko,fialová pštrosie perie,fialová perie,kučeravé pštrosie perie,strana pštrosie perie na predaj

ZPDECOR 20-25 cm(8-10 inch) 50pieces/veľa Zvolený Predseda Kvalitných Prírodných Krásne Divoké Morčacie Krídla, Perie

Informácie o výrobku obchodný Názov ZPDECOR Názov Produktu PRÍRODNÉ Wild Morčacie Krídla, Perie Morčacie Krídla Pierko Materiál PRÍRODNÉ Wild Morčacie Krídla, Perie Užitočné Pre Crafting Miesto Pôvodu, Zhejiang,Čína(pevninská časť)) Farbená Farba Prírodná Package 50pieces/Veľa Obchodný manažér cn1518645937deuj Názov Spoločnosti Yiwu ZP Plavidlá Co.,Ltd Ukladať webové Stránky Poznámka Tieto sú skutočné Divoké z Turecka Krídla, perie Tieto sú najväčšie krídla perie na Veľkonočnú Žijúcich v Turecku. Tieto zväzkovú krídla, perie sa 8-10 inch dlhé a sú v dobrej kondícii, vzhľadom na strutting, že tieto male morky robiť. Tieto perie majú rôzne využitie, od crafting do domova!

Popis produktu toto sú skutočné Divoké Morčacie Krídla, perie Tieto sú najväčšie krídla perie na Veľkonočnú Žijúcich v Turecku. Tieto zväzkovú krídla, perie sa 8-10 inch dlhé a sú v dobrej kondícii, vzhľadom na strutting, že tieto male morky robiť. Tieto perie majú rôzne využitie, od crafting do domova!

Tipy:

1,Všetky obrázok produktu boli 100% prijatých v-druh ,všetky práva vyhradené,Ak nájsť partnerov kópiu vyhradené !

2 ,Všetky pierko boli Strane Vyberte a môže zabezpečiť, že kvalita je A+++ ,použité sadzby 99% ,prosím, kupujúci priateľov pocit, confortable nákupe.

- Zobraziť ďalšie informácie o obrázku

* CERTIFIKÁT *

1,ZDRAVOTNÉ OSVEDČENIE : USA$50.00

2,ZADYMENIE/DISNFECTION CERTIFIKÁT : USA$50.00

3,ORIGINÁL OSVEDČENIA : USA$50.00

Poznámka:

Ak potrebujete, aby certifikát v svojej objednávky , Kým vaša zaplatené,prosím, kontaktujte nás fristly (môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom trademanager alebo nechajte správu na objednávku), a povedzte nám, čo certifikát potrebujete? potom budeme meniť ceny v objednávke,ak everthing boli potvrdené,Napokon prosím ju zaplatiť.ďakujem.

*VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE,*

1, O, Farba:

Všetky peria sú skutočné shootting,Vzhľadom na osvetlenie,zobrazenie alebo iné issure rôznych farieb a šťastný mimo farba problém,prosím prijaté zásielky prednosť.Ak ste veľmi vysoký dopyt po farieb kupujúcich,prosím, kontaktujte nás ešte pred potvrdením objednávky.

2,O kvalite:

Perie sa veľmi líšia v tvare a veľkosti. Všetky tieto perá sú z zachraňovali vtákov. Vtáky sú šťastne sídli spolu vo veľkom letu klietky, tak perie si hral s a žuť ako dobre! Tu by mohol byť drobné nedokonalosti na niektoré z peria.

3,O Využitie:

Perie sú čisté a dezinfikované pripravený na použitie.Môžete použiť tieto perie pre remeslá,orezávanie,party,kostýmy,domáce dekorácie,alebo svadobné dekorácie.

Štítky: kabát pierko karneval, kohút pierko karneval, dragon nože, veľké pierko karneval, nôž pre dievča, striebro pierko karneval, náramok zadarmo požiaru, ametyst chevron, armor tela, pierko boa karneval.


( 0 Hodnotenie )

Počet