Vysoko Kvalitné Biele Bažant Pierko Oblaky Cotumes Dekorácie Príslušenstvo 6-8 palcov Pre DIY Plavidlá, Svadobné Šperky, Dekorácie

€11.14


Vysoko Kvalitné Biele Bažant Pierko Oblaky Cotumes Dekorácie Príslušenstvo 6-8 palcov Pre DIY Plavidlá, Svadobné Šperky, Dekorácie

Použitie:Strana/Štádiu Perfamance/Domáce Dekorácie/Svadobné Dekorácie/pokrývku hlavy skutočná perla pierko, cena a kvalita je priamo úmerná, privítanie nových a starých zákazníkov kúpiť. Množstvo: k Dispozícii sú tri veľkosti, 4-6inches, 5-6inches, 6-8 palcov, a počet jedna remíza je asi 800-1000pcs.

1) POŠTOVNÉ UPOZORNENIE:

Prosím, uistite sa, že informácie, ktoré ste vľavo je správna, Adresa / Číslo Telefónu (mobil) /Zip Kódu . Nebudeme brať zodpovednosť za nesprávnu adresu/číslo mobilného telefónu.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 48 hodín akonáhle sa vaša platba je dokončená. Vrátane platieb prijatých deň. 1. Keď sa dostanete položky, pls prezrieť hneď uistite sa, že to zodpovedá description ste si u nás zakúpili. Ak je niečo, neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás ,radi by sme sa snažiť vyriešiť to pre vás.

2. Ak položka je chybný,prosím, kontaktujte nás v čase.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave a potom môžete urobiť vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru .

3. Kupujúci bude zodpovedný za všetky náklady na dopravu vrátenia tovaru, ak sťažnosť je neprimerané .

Štítky: uv, podiel bažant perie, veľká klietka, bird house dreva, povedal pierko striebro, japonský cotume, päty veľké pierko veľkosť, dekoratívne rastliny perie, pierko dekorácie život, perie dom dekorácie.


( 3 Hodnotenie )

Počet