Top Quanlity 50pcs Krásna Biela Farba, Pštrosie Perie 10-12inches/25-30 cm Svadobné DIY Dekorácie

€22.06


Materiál:

Pštrosie Perie

veľkosť:

Dĺžka cca 10-12inches/25-30 cm

prevod : 1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

Farba: Biela

Množstvo:

50pcs

podmienka:

úplne nové,vysoko qulity

Poznámka: reálne farby možno majú trochu rozdiel od obraz ukázali, pretože obrazovky počítača,svetla a kamery a pierko farbenie tme,dúfam, že ste porozumeli, Ďakujem !!

Doprava politiky

1. Všetky naše balíky sú posielané cez Čína PRÍSPEVOK air mail alebo ePacket delievery, v Prípade, že potrebujete viac krátky čas, prosím kontaktujte nás a zašleme prostredníctvom EMS/UPS a tak ďalej, ale žiadne ďalšie rýchle lodnej dopravy sa vám páči, môžete ho vytvoriť dodatočný poplatok,ďakujem !

2. Medzinárodná doprava zvyčajne môže trvať až 35 dní.

3. Prosím, skontrolujte dodaciu adresu starostlivo pred platby nie je možné zmeniť, ak bola objednávka dokončená.

Návrat politiky

Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, a z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete ho vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním späť na položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť& exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátiť položku.

Spätná väzba

1)Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !!

2)Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Štítky: Pierko, umenie, blúzky, lama t tričko, starožitnosti pštrosie perie, mini pštrosie perie, pštrosie perie, pierko kohút, ryby čisté tričko, voľné pštrosie perie, top pštrosie perie.


( 0 Hodnotenie )

Počet