IWISTAO Dlho 4 palcový Večeri ý v ýškov ý Reproduktor 1 Pár Medené Trúbky Mosadz rohy Neodýmu, Meď Film 6Ω 30W 625HZ-40kHz

€230.74


IWISTAO Dlho 4 palcový Večeri ý v ýškov ý Reproduktor 1 Pár Medené Trúbky Mosadz rohy Neodýmu, Meď Film 6Ω 30W 625HZ-40kHz

Model Č.: WHFSC-MSHTF02

Tento super v ýškov ý reproduktor je vyrobený z mosadze, integrované strečing pre hudobné nástroje. Krivka roh je prirodzený a hladký parabola s roh dizajn a dobrý zvuk oblasti polohy. Vodič jednotka používa 70 mm priemer neodýmu, meď filme jeden s medenou skrat krúžok, vysokej priepustnosti kvapalina, a ultra-ľahký 40 mm membrána vyrobená z berýlia, medi, aby sa zabezpečilo, že vibrácií kvalita je ľahší a viac vzduchu môže byť tlačené v rovnakom čase. Robí hudbu duchovné a detaily viac reálne.

Jednotka je silný magnetický obvod zložený z 8 vzácnych zemín neodýmu magnety. Tam je 0,15 mm meď skrat krúžok na T železa pozície, ktoré môžu, samozrejme, eliminovať vplyv hlasové cievky indukčnej reaktancie a potlačiť nárast hlasové cievky indukčnej reaktancie s frekvenciou. Zlepšiť vysoko-frekvenčné žiarenie a znižuje skreslenie.

Hlasová cievka je naplnená vodou chladených a vysoko priepustná dovezené magnetické kvapaliny s tlmením a polohy účinky. Magneto-tekutiny má veľký vplyv na zvuk krivky. To nie je len ochladzuje voice coil, ale má tiež tesniaci výkon. Dobrý magneto-tekutiny, zohráva rozhodujúcu úlohu v hladký zvuk pri vysokých frekvenciách. Krúžok reciprocates v magneto-tekutiny, a magneto-tekutiny zohráva úlohu automatické centrovanie, ktorá výrazne zmeny vnútorného odporu roh, najmä vzduchu pocit zvuk, a burr pocit reproduktor bez magneto-fluid je zrejmé, v porovnaní.

K dispozícii sú 2 ovládače pre výber, jeden je keramická film, iné je, meď berýlium film.

1. Keramické film

2. C opper berýlium film

3. V rámci ternimals verzia ( C opper Berýlium)

Táto verzia je, že Crystal stĺpika je pevná, ak nemáte potrebné ho pripojiť na profesionálnej crossover.

Môžete použiť tento jeden spojiť sa s vašou plnom rozsahu alebo bass reproduktor priamo paralelne.

Špecifikácie

1. NOMINÁLNA IMPEDANCIA: 6Ω

2. MENOVITÝ VÝKON: 30W

3. Citlivosť: 93dB (@ 1W, 1m)

4. Frekvenčný rozsah: 625HZ-40kHz

5. Odporúča crossover point: odporúča sa 9k alebo vyšší, keď sa používa ako večeri ý v ýškov ý reproduktor.

6. Priemer: 112mm (4.5 cm)

7. Dĺžka: 240mm

8. S akryl podporu.

9. Množstvo: 1 pár

Vezmite prosím na vedomie:

Pred ich použitím, prosím, pripojte + polar (červená značka) vodiča jednotky s non-polar audio kondenzátor v sérii. Inak, ak sa pripojiť pomocou vášho zosilňovača bez non-polar audio kondenzátory priamo, vodič musí byť poškodený.

Aplikácia

Štítky: iwistao zosilňovač, obdĺžnik speaker box, reproduktor reproduktor, špirála dreva horn, hifi reproduktor, klasické speaker box, horn reproduktory tweeter kia, mini reproduktor 1 palec, amplión, ý v ýškov ý reproduktor.


( 2 Hodnotenie )

Počet