IWISTAO HIFI 5 Palcov 2 Spôsoby, ako Reproduktor Prázdne Skrine Obrátený 1 Pár Skončil Bambusové Drevo na Skúmavky Zosilňovač

€68.56


IWISTAO HIFI 5 Palcov 2 Spôsoby, ako Reproduktor Prázdne Skrine Obrátený 1 Pár Skončil Bambusové Drevo na Skúmavky Zosilňovač

Toto 5-palcový 2 spôsoby, ako prázdny reproduktorová skrinka je vyrobená z prírodného borovicového dreva.

Poznámka: bambusové krytu má vysokú hustotu a je veľmi ťažké. Pred inštaláciou vašej reproduktor jednotka a spojovacej skrinke , musíte vrták, návod diery a potom skrutku, to po prvé.

Funkcie

1. Nádherné remeselné, čistú kvalitu zvuku.

2. Vysoká hustota a silné anti-schopnosť rezonancie.

Špecifikácie

1. Materiál: šetrné k životnému prostrediu formaldehyd-free prírodná bambusová doska plus lak

2. Hrúbka prednej dosky je 20 mm a hrúbka ostatné dosky je 12 mm.

3. Rozmery (Š*H*D): 175*275mm*205mm

4. Predný panel predvolené cutting through hole

pre Bass reproduktor jednotka: D120mm,

pre trasú reproduktor jednotka: D45mm.

6. Príslušenstvo: zvukovo-izolačné bavlna, sprievodca tubex2, reproduktor teminal box, x 2, EV vankúš.

Bezpečnostné opatrenia, Pretože bambusové prázdna skriňa je vyrobená z prírodného bambusu, povrchová textúra má svoje vlastné zásluhy. Farba bamboo má rôzne textúry. Snažíme sa vybrať rovnaké v procese dodávky. Vzhľad a štruktúru bambusu reproduktory sú rôzne. Môže existovať malý škrabanec na povrchu krytu, Ak ste perfekcionista, myseľ ich a urobte to kúpiť. Ak si kúpite, to znamená, že súhlasíte s podmienkami. Rezanie na mieru-jamkové produkty, ktoré nebudú vrátené a vymenili.

Štítky: v trubice zosilňovač, iwistao zosilňovač, výšok reproduktory originál, hi-fi reproduktor, audio modul, 5 palcový auto reproduktor, bluetooth reproduktor horlivec, hifi reproduktor, klasické speaker box, zosilňovač audio.


( 1 Hodnotenie )

Počet